Sneak Peek: As a Bachelor of Hospitality Management Now and in the Future (2 cr)
Code: AV00BR65-3006
General information
- Enrollment
-
27.11.2023 - 19.05.2024
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
01.02.2024 - 30.06.2024
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 2 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual proportion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Campus
- Laurea Virtual Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 200
- Teachers
- Leila Jaakkola
- Heli Kulomaa
- Niklas Leppä
- Katariina Husman
- Teacher in charge
- Leila Jaakkola
- Scheduling groups
- Koskee vain Avoimen AMK:n asiakkaita, älä ilmoittaudu tähän pienryhmään (Size: 100 . Open UAS : 100.)
- Small groups
- Koskee vain Avoimen AMK:n asiakkaita, älä ilmoittaudu tähän pienryhmään
- Study unit
- AV00BR65
Learning outcomes
Opiskelija osaa
- nimetä matkailualaan liittyviä toimialoja
- tunnistaa matkailualalle tyypillisiä tai siihen vaikuttavia tekijöitä
- määritellä elämyksen
- tunnistaa ja analysoida elämyksen mahdollistavia tuotteen ominaisuuksia ja asiakkaan kokemisen tasoja
- nimetä matkailun elämyksiä ja tunnistaa niiden ominaisuuksia
Materials
Elektorinen oppimateriaali, lähdekirjallisuus ja videot, kerrotaan moduuleissa tehtävien yhteydessä Canvas-työtilassa.
Opinnon oppimateriaalia ovat esimerkiksi:
Kaihola, O. 2023. Matkailun toimialaraportti. Työ- ja elinkeinoministeriö: TEM Toimialaraportit 2023:3. . Luettu 8.11.2023.
https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/164883/TEM_2023_3_T.pdf?sequence=1&isAllowed=y
Tarssanen, S. (toim.). 2009. Elämystuottajan käsikirja. 6. painos. LEO elämysteollisuuden osaamiskeskus. Luettu 8.11.2023.
https://www.kuusamo.fi/tiedostot/elamystuottajan-kasikirja-toim-anna-tarssanen/
Teemoista sisältöä elämyksiin. 2023. Visit Finland. Luettu 8.11.2023. https://www.visitfinland.fi/liiketoiminnan-kehittaminen/tuotekehitysteemat
Teaching methods
Tämä opinto on täysin automatisoitu toteutus:
Opinto suoritetaan täysin itsenäisesti määräaikaan mennessä. Opinto edellyttää itseohjautuvuutta. Opinto ei sisällä yhteisiä tapaamisia eikä pari- tai ryhmätyöskentelyä. Opiskelet kokonaisuuden Canvasiin rakennetussa oppimisympäristössä, joka sisältää opiskelumateriaalin ja tehtävät/testit. Tehtävistä ei anneta henkilökohtaista palautetta: palautteen anto perustuu tehtävien oikeellisuuden tarkistamiseen tehtävän palautuksen jälkeen..
Employer connections
-
Exam schedules
Opinto on suoritettavissa omaan tahtiin 1.2.- 30.6.2024 välillä.
Opinnolle on jatkuva ilmoittautuminen ja kurssin suorittamisen pääsee aloittamaan noin viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Opinnon arviointi kirjataan opintosuoritusrekisteriin kolmen viikon sisällä kurssin suorittamisesta.
International connections
-
Completion alternatives
-
Student workload
Opinnon laajuus on kaksi opintopistettä (2 op). Se tarkoittaa opiskelijalle laskennallisesti 54 opiskeluun käytettyä tuntia, kun yksi opintopiste (1 op) vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä.
Content scheduling
Kurssin suorittaminen tapahtuu itsenäisesti omaan tahtiin. Kurssin sisältö on suositeltavaa opiskella moduulien ja niiden tehtävien etenemisjärjestyksessä.
Kurssi sisältää kolme moduulia tehtävineen. Moduulit ovat
1. Orientaatio
2. Matkailun toimiala
ja
3. Elämys matkailualalla
Evaluation scale
H-5
Further information
Kurkistuskurssin Restonomina nyt ja tulevaisuudessa opiskelu antaa sinulle yleiskuvaa matkailualasta ja sen elämyksistä, kuten ruoka- ja juomapalvelut, tapahtumat sekä matkailupalvelut. Näiden palvelujen tuottamista ja kehittämistä voi opiskella Laureassa matkailu- ja ravitsemisalan ammattikorkeakoulututukintoon johtavassa restonimikoulutuksessa (amk). Sen nimi on Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus.