Skip to main content

Sneak Peek: As a Bachelor of Hospitality Management Now and in the Future (2 cr)

Code: AV00BR65-3006

General information


Enrollment
27.11.2023 - 19.05.2024
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.02.2024 - 30.06.2024
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
2 cr
Local portion
0 cr
Virtual proportion
2 cr
Mode of delivery
Distance learning
Campus
Laurea Virtual Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 200
Teachers
Leila Jaakkola
Heli Kulomaa
Niklas Leppä
Katariina Husman
Teacher in charge
Leila Jaakkola
Scheduling groups
Koskee vain Avoimen AMK:n asiakkaita, älä ilmoittaudu tähän pienryhmään (Size: 100 . Open UAS : 100.)
Small groups
Koskee vain Avoimen AMK:n asiakkaita, älä ilmoittaudu tähän pienryhmään
Study unit
AV00BR65

Learning outcomes

Opiskelija osaa
- nimetä matkailualaan liittyviä toimialoja
- tunnistaa matkailualalle tyypillisiä tai siihen vaikuttavia tekijöitä
- määritellä elämyksen
- tunnistaa ja analysoida elämyksen mahdollistavia tuotteen ominaisuuksia ja asiakkaan kokemisen tasoja
- nimetä matkailun elämyksiä ja tunnistaa niiden ominaisuuksia

Materials

Elektorinen oppimateriaali, lähdekirjallisuus ja videot, kerrotaan moduuleissa tehtävien yhteydessä Canvas-työtilassa.

Opinnon oppimateriaalia ovat esimerkiksi:

Kaihola, O. 2023. Matkailun toimialaraportti. Työ- ja elinkeinoministeriö: TEM Toimialaraportit 2023:3. . Luettu 8.11.2023.
https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/164883/TEM_2023_3_T.pdf?sequence=1&isAllowed=y

Tarssanen, S. (toim.). 2009. Elämystuottajan käsikirja. 6. painos. LEO elämysteollisuuden osaamiskeskus. Luettu 8.11.2023.
https://www.kuusamo.fi/tiedostot/elamystuottajan-kasikirja-toim-anna-tarssanen/

Teemoista sisältöä elämyksiin. 2023. Visit Finland. Luettu 8.11.2023. https://www.visitfinland.fi/liiketoiminnan-kehittaminen/tuotekehitysteemat

Teaching methods

Tämä opinto on täysin automatisoitu toteutus:

Opinto suoritetaan täysin itsenäisesti määräaikaan mennessä. Opinto edellyttää itseohjautuvuutta. Opinto ei sisällä yhteisiä tapaamisia eikä pari- tai ryhmätyöskentelyä. Opiskelet kokonaisuuden Canvasiin rakennetussa oppimisympäristössä, joka sisältää opiskelumateriaalin ja tehtävät/testit. Tehtävistä ei anneta henkilökohtaista palautetta: palautteen anto perustuu tehtävien oikeellisuuden tarkistamiseen tehtävän palautuksen jälkeen..

Employer connections

-

Exam schedules

Opinto on suoritettavissa omaan tahtiin 1.2.- 30.6.2024 välillä.

Opinnolle on jatkuva ilmoittautuminen ja kurssin suorittamisen pääsee aloittamaan noin viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Opinnon arviointi kirjataan opintosuoritusrekisteriin kolmen viikon sisällä kurssin suorittamisesta.

International connections

-

Completion alternatives

-

Student workload

Opinnon laajuus on kaksi opintopistettä (2 op). Se tarkoittaa opiskelijalle laskennallisesti 54 opiskeluun käytettyä tuntia, kun yksi opintopiste (1 op) vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä.

Content scheduling

Kurssin suorittaminen tapahtuu itsenäisesti omaan tahtiin. Kurssin sisältö on suositeltavaa opiskella moduulien ja niiden tehtävien etenemisjärjestyksessä.

Kurssi sisältää kolme moduulia tehtävineen. Moduulit ovat
1. Orientaatio
2. Matkailun toimiala
ja
3. Elämys matkailualalla

Evaluation scale

H-5

Further information

Kurkistuskurssin Restonomina nyt ja tulevaisuudessa opiskelu antaa sinulle yleiskuvaa matkailualasta ja sen elämyksistä, kuten ruoka- ja juomapalvelut, tapahtumat sekä matkailupalvelut. Näiden palvelujen tuottamista ja kehittämistä voi opiskella Laureassa matkailu- ja ravitsemisalan ammattikorkeakoulututukintoon johtavassa restonimikoulutuksessa (amk). Sen nimi on Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus.

Go back to top of page