Skip to main content

Event DesignLaajuus (5 cr)

Study unit code: TO00BN92

Credits

5 op

Learning outcomes

Student is able to
- use event design methods in event production
- interpret and analyze customer’s needs and current trends as basis of development process
- develop event production process through event design

Enrollment

27.11.2023 - 03.12.2023

Timing

22.01.2024 - 08.03.2024

Number of ECTS credits allocated

5 op

Virtual proportion

2.5 op

RDI proportion

5 op

Mode of delivery

50 % Contact teaching, 50 % Distance learning

Unit

Laurea university of applied sciences

Campus

Laurea Leppävaara

Teaching languages
  • Finnish
Seats

20 - 40

Degree programmes
  • Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Teachers
  • Emilia Risu
  • Kaija Meriläinen
Teacher in charge

Kaija Meriläinen

Scheduling groups
  • Koskee vain Avoimen AMK:n asiakkaita, tutkinto-opiskelija älä ilmoittaudu tähän pienryhmään, voit olla välittämättä tästä. 1 (Size: 5. Open UAS: 5.)
Groups
  • TOP223SY
    Täydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S23, Palvelualat
Small groups
  • oskee vain Avoimen AMK:n asiakkaita, tutkinto-opiskelija älä ilmoittaudu tähän pienryhmään, voit olla välittämättä tästä. 1

Learning outcomes

Student is able to
- use event design methods in event production
- interpret and analyze customer’s needs and current trends as basis of development process
- develop event production process through event design

Grading scale

H-5

Enrollment

29.11.2021 - 05.12.2021

Timing

19.01.2022 - 31.03.2022

Number of ECTS credits allocated

5 op

Mode of delivery

Contact teaching

Unit

Laurea Leppävaara, service

Campus

Laurea Leppävaara

Teaching languages
  • Finnish
Seats

20 - 40

Degree programmes
  • Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Teachers
  • Minna Fred
  • Kaija Meriläinen
Teacher in charge

Kaija Meriläinen

Groups
  • TOP221SY
    Täydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S21, Palvelualat

Learning outcomes

Student is able to
- use event design methods in event production
- interpret and analyze customer’s needs and current trends as basis of development process
- develop event production process through event design

Grading scale

H-5