Project: Developing an innovative marketing concept (15 cr)
Code: TP00BM20-3001
General information
- Enrollment
-
26.01.2019 - 10.02.2019
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
07.01.2019 - 14.06.2019
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 10 - 15
- Local portion
- 7 cr
- Virtual proportion
- 8 cr
- RDI proportion
- 15 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Laurea university of applied sciences
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 5 - 10
- Degree programmes
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOH2), Kauppa, hallinto ja oikeustieteet
Location and time
Viikottaiset ohjaukset Leppävaarassa, aika sovitaan tarkemmin osanottajien kanssa
Materials
Projektin aihepiiriin tarvittava lähdeaineisto, jonka tehtävänä on tukea projektin toiminnallista osuutta valitaan projektissa erikseen projektin toimeksiannon jälkeen.
Teaching methods
Projektiopinto.
Toimeksiantaja: SaaShop Oy (myy liiketoimintaa tukevia ohjelmistoja PK-yrityksille)
Projektin sisältö: Suunnitellaan ja mahdollisesti myös toteutetaan PK-yrityksille suunnattu markkinointikonsepti ja -kampanja, joka terävöittää yrityksen hyötyjä asiakkailleen.
Moduulit: Liiketoiminta- ja yrittäjyysosaaminen. Projektijohtaminen; Projektipäällikön tehtävät. Asiakkuudet- ja markkinointi.
Ohjaus ja viestintä: 2 ohjaajaa, projektin viestintä sovitaan aloitustapaamisessa
Projektibriiffi eli aloitustapaaminen: maaliskuun alussa, tarkentuu
Ajat: Viikottainen ohjausaika sovitaan tiimin aikataulujen mukaan
Projektin kesto: 03-05/2019.
Employer connections
Projekti toteutetaan opiskelijaprojektina SaaShop Oy:lle, joka osallistuu projektin ohjaukseen.
Exam schedules
Infotilaisuus sekä aloituskokous toimeksiantajan kanssa maaliskuun alussa, aika ilmoitetaan osanottajille sähköpostilla.
Student workload
Opiskelija käyttää projektiin työaikaa yhteensä noin 16 tuntia viikossa eli tiimityöskentelyyn noin 8 h ja itsenäiseen työskentelyyn noin 8 h viikossa. Lisäksi projektin ohjaukseen varataan yksi tunti viikossa.
Evaluation scale
H-5