Skip to main content

Microbiology and Pathophysiology (1 cr)

Code: R0390-3008

General information


Enrollment
04.04.2022 - 10.04.2022
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.05.2022 - 31.08.2022
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
1 cr
Local portion
0 cr
Virtual proportion
1 cr
Mode of delivery
Distance learning
Campus
Laurea Virtual Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 80
Degree programmes
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOS2), Terveys- ja hyvinvointialat
Teacher in charge
Eija Okker-Tikkunen
Scheduling groups
Pienryhmä 1 (Size: 10 . Open UAS : 10.)
Small groups
Pienryhmä 1
Study unit
R0390

Learning outcomes

The student is able to
- describe the central concepts of microbiology and pathology, and the classification of diseases
- recognise the significance of microbes for human health
- describe which factors affect the onset of diseases and cause changes in the body
- describe how an infectious disease emerges
- describe the immune system of the human body
- describe the types of tissue injury, and the mechanisms of emergence, symptoms and onset of tissue injury

Location and time

Opintojakso toteutetaan kesäopintoina verkossa 1.5.2022-31.8.2022 opiskelijan oman aikataulun mukaisesti.
Aloitusinfo pe 29.4. klo 12-13 Zoom, linkki alla:

https://laurea.zoom.us/j/63435688931

Materials

Oppimistehtäviin liittyvä aineisto on sähköisenä ja linkitettynä tehtävänantoihin.
Osa aineistosta on lisenssoituja (esim. Duodecimin Terveysportin digikirjat, Sanoma Pron animaatiot / hankittuina Laureassa). Jos nämä aineistot eivät ole omassa ammattikorkeakoulussasi käytössä, Duodecimin kirjoja löytyy printtiversioina ja animaatioita englanninkielisinä netistä.

Teaching methods

Opintojen sisältö:
- Tautien synty
- Mikrobit
- Infektiotaudit
- Elimistön puolustusjärjestelmä
- Kudosvauriot

Oppiminen tapahtuu monipuolisten tehtävien avulla.
Opinnot toteutetaan Laurean verkko-opintoina.

Student workload

Virtuaaliopinnot 1 op on 27 tuntia opiskelijan työaikaa.

Evaluation scale

Approved/Failed

Go back to top of page