Skip to main content

Research and Development Methods (5 cr)

Code: R0184-3030

General information


Enrollment
13.05.2019 - 26.05.2019
Registration for the implementation has ended.
Timing
19.08.2019 - 31.12.2019
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
0 cr
Virtual proportion
5 cr
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Laurea university of applied sciences
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Degree programmes
Liiketalouden koulutus (HLB2), Laurea Hyvinkää (Finnish)
Teachers
Kimmo Kuitunen
Anja Mertanen
Teacher in charge
Kimmo Kuitunen
Study unit
R0184

Learning outcomes

The student is able to
- choose appropriate methods for a development project and provide justification for the choices
- collect and analyse empirical data
- interpret empirical results and make conclusions based on them
- recognize the ethical point of view of the research and development work
- evaluate the reliability and validity of research
- apply the principles of research communication orally and in writing
- draw up and interpret research and development reports

Teaching methods

Verkkokurssi ja Optima -toteutus

Content scheduling

Keskeinen sisältö:
- mitä tutkimuksellisuus tarkoittaa kehittämistyössä?
- tutustuminen Laurean opinnäytetyöprosessiin ja -ohjeistukseen
- kirjallisen aineiston haku ja akateemisten lähteiden hyödyntäminen tutkimus- ja kehittämistyössä
- tutustuminen tutkimuksen arviointikriteereihin ja valmiin tutkimusraportin ja kriittiseen arviointiin
- menetelmävaihtoehtoihin perehtyminen: laadulliset ja määrälliset tutkimusotteet, niiden keskeiset piirteet ja sovellettavuus kehittämisprojekteissa
- aiheanalyysin ja tutkimussuunnitelman laatiminen: tutkimusongelman määrittäminen, teoreettinen viitekehys, tutkimusasetelma, aineiston keruun ja analysoinnin suunnittelu
- tutkimusraportin laatiminen, asiatyylin käyttö ja oikeakielisyys, viittaustekniikat ja muut kirjallisen raportoinnin esitystekniset käytännöt
Tarkempi aikataulu ja tehtävien ohjeistus Optima -työtilassa.

Evaluation scale

H-5

Go back to top of page