As a Bachelor of Hospitality Management Now and in the Future (5cr)
Code: R0172-3002
General information
- Enrollment
- 13.05.2019 - 26.05.2019
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 28.08.2019 - 31.12.2019
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Laurea university of applied sciences
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Learning outcomes
The student is able to
- describe the business industry in the hospitality field
- discuss and evaluate knowledge of the bachelor of hospitality management in the future
- after studying the study unit student is able to focus his/her specialization area
Teaching methods
Opinnot sijoittuvat opiskelijan ensimmäiseen kauteen
Opiskelija muodostaa peruskäsityksen toimialasta ja sen tehtävistä
Time and location
Leppävaaran kampuksella, verkossa ja tutustumiskäyntien osalta pääkaupunkiseudun toimijoilla
ti 03.12.2019 15.30 - 18.00 Vierailu
ti 26.11.2019 15.30 - 18.00 kampuksella worksop
ti 05.11.2019 15.30 - 18.00 vieraita kampuksella
ti 22.10.2019 15.30 - 18.00 verkossa
ti 08.10.2019 15.30 - 18.00 verkossa
18.09.2019 15.30 - 18.00 restorace narinkkatorilla
ti 10.09.2019 15.30 - 18.00 kampuksella
Learning materials and recommended literature
ilmoitetaan Optimassa opintojen alkaessa
Alternative completion methods of implementation
Ei valinnaista suoritusta
Co-operation with working life and/or RDI
työelämään tutustumisen tehtäviä
alan eri toiminnot
keskeiset toimialat
alan tulevaisuus
matkailu- ja tapahtumapalvelujen peruskäsitteet
Important dates
ks. aikataulu
Forms of internationality
kv-vaihdot ja harjoittelut ja projektit osana restonomin koulutusta ja työelämää
Student workload
7 opetuskertaa, ennakkotehtävä ennen jokaista verkkoluentoa.
Assessment criteria, approved/failed
VAATIVUUSTASO I
AMMATILLINEN TIETOPERUSTA, TIEDONHAKU JA RAPORTOINTI AMMATILLINEN TOIMINTA JA TYÖELÄMÄN KEHITTÄMINEN Arvioidaan soveltuvin osin: RYHMÄTYÖTAIDOT, JOHTAMINEN JA VASTUULLISUUS
5 OSAA - käyttää monipuolisesti ammattikäsitteitä
- vertailla ja valita
tarkoituksenmukaista tietoa
- raportoida ja viestiä ammattimaisesti - toimia itsenäisesti opittuja taitoja ja menetelmiä käyttäen
- ottaa vastuuta asiakkaan ja /tai yhteistyötahojen kanssa toimimisesta ja heidän tarpeisiinsa vastaamisesta
- ennakoida ohjaustarpeitaan
- edistää toiminnallaan ryhmän toimintaa ja ilmapiiriä
- hallita ajankäyttöään tehden sovitut tehtävät työssä vaadittavalla laatutasolla
- toimia vastuullisesti ja soveltaa opittuja taitoja ja menetelmiä
- suunnitella ja arvioida toimintaansa turvallisuus ja/tai eettiset näkökulmat huomioiden
3 OSAA - käyttää johdonmukaisesti ammattikäsitteitä eri työkäytänteitä ja –tilanteita selittäessään
- koota tietoa ja hyödyntää tietoperustaansa
- raportoida sovitulla tavalla
- toimia opittuja taitoja ja menetelmiä käyttäen
- toimia ammatillisesti asiakkaiden ja/tai yhteistyötahojen kanssa ja tunnistaa heidän tarpeensa
- osallistua ohjaukseen ja hyödyntää sitä
- toimia tavoitteellisesti ryhmässä
- suunnitella ja hallita oman työn etenemistä ja ajankäyttöä
- havaita turvallisuuteen liittyviä riskejä
- perustella toimintaansa ammattieettisten periaatteiden mukaisesti
H/1 OSAA -käyttää keskeisiä ammattikäsitteitä eri työkäytänteitä ja –tilanteita selittäessään
-etsiä tietoa eri tietolähteistä
-raportoida
- toimia ohjattuna opiskeltavia taitoja ja menetelmiä käyttäen
- toimia asiakkaiden ja/tai yhteistyötahojen kanssa
- ottaa vastaan ohjausta
-toimia ryhmän jäsenenä
-suunnitella ohjatusti oman työn etenemistä ja ajankäyttöä
- toimia turvallisesti ja ammattieettisten periaatteiden mukaisesti
-noudattaa annettuja ohjeita ja sääntöjä
Evaluation scale
Approved/Failed