Skip to main content

Tourism and Events Services (5 cr)

Code: ML00BJ53-3007

General information


Enrollment
24.05.2021 - 30.05.2021
Registration for the implementation has ended.
Timing
20.09.2021 - 01.12.2021
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
2 cr
Virtual proportion
3 cr
Mode of delivery
Blended learning
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Teachers
Marjaana Salomaa
Kaija Meriläinen
Teacher in charge
Marjaana Salomaa
Groups
MSA221SN
Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen, päivätoteutus, S21, Leppävaara
Study unit
ML00BJ53

Learning outcomes

The student is able
- form an overall picture of tourism and events services
- describe the key concepts in the sector

Location and time

Erillisen aikataulun mukaan.

Materials

Opintojakson pääteoksena ovat seuraavat teokset:

Matkailututkimuksen avainkäsitteet. 2017. Edelheim & Ilola (toim.) Lapland University Press.
Luvut 2-3, 7-11, 17
ja

Human Resource Management for the Event Industry
Lynn Van Der Wagen and Lauren White
Luvut 1-3

Opintojaksolla jaettava materiaali

Teaching methods

Osittainen verkkototeutus. Läsnäoloa edellytetään verkkotehtävien ja harjoitusten käsittelyjen yhteydessä. Verkkoluennot ja lähgiopetuskerrat erikseen ilmoitettavana aikana.

Tämä on ensimmäisen vuoden pakollinen opintojakso restonomiopiskelijoille. Sisältö on sama kuin Restonomina nyt ja tulevaisuudessa -opintojaksolla.

Employer connections

-

Exam schedules

Tehtävien palautusaikataulu julkaistaan opintojakson alussa.

International connections

-

Completion alternatives

N/A

Student workload

Luennot
Yksilötehtävät
Verkkotentti
Ryhmätehtävä

Content scheduling

Opiskelija osaa
• muodostaa kokonaiskäsityksen matkailu- ja tapahtumapalveluista.
• kuvata toimialan keskeiset käsitteet.
Opintojaksolla käydään läpi sekä matkailupalveluiden että tapahtumapalveluiden peruskäsitteet. Pohditaan massaturismia ja massojen liikkeitä sekä mietitään sidosryhmiä sekä matkailupalveluiden että tapahtumapalveluiden näkökulmista.

Evaluation scale

H-5

Further information

Tämä on ensimmäisen vuoden pakollinen opintojakso restonomiopiskelijoille. Sisältö on sama kuin Restonomina nyt ja tulevaisuudessa -opintojaksolla.

Go back to top of page