Tourism and Events Services (5 cr)
Code: ML00BJ53-3007
General information
- Enrollment
-
24.05.2021 - 30.05.2021
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
20.09.2021 - 01.12.2021
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 2 cr
- Virtual proportion
- 3 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Degree programmes
- Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
- Teachers
- Marjaana Salomaa
- Kaija Meriläinen
- Teacher in charge
- Marjaana Salomaa
- Groups
-
MSA221SNPalveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen, päivätoteutus, S21, Leppävaara
- Study unit
- ML00BJ53
Learning outcomes
The student is able
- form an overall picture of tourism and events services
- describe the key concepts in the sector
Location and time
Erillisen aikataulun mukaan.
Materials
Opintojakson pääteoksena ovat seuraavat teokset:
Matkailututkimuksen avainkäsitteet. 2017. Edelheim & Ilola (toim.) Lapland University Press.
Luvut 2-3, 7-11, 17
ja
Human Resource Management for the Event Industry
Lynn Van Der Wagen and Lauren White
Luvut 1-3
Opintojaksolla jaettava materiaali
Teaching methods
Osittainen verkkototeutus. Läsnäoloa edellytetään verkkotehtävien ja harjoitusten käsittelyjen yhteydessä. Verkkoluennot ja lähgiopetuskerrat erikseen ilmoitettavana aikana.
Tämä on ensimmäisen vuoden pakollinen opintojakso restonomiopiskelijoille. Sisältö on sama kuin Restonomina nyt ja tulevaisuudessa -opintojaksolla.
Employer connections
-
Exam schedules
Tehtävien palautusaikataulu julkaistaan opintojakson alussa.
International connections
-
Completion alternatives
N/A
Student workload
Luennot
Yksilötehtävät
Verkkotentti
Ryhmätehtävä
Content scheduling
Opiskelija osaa
• muodostaa kokonaiskäsityksen matkailu- ja tapahtumapalveluista.
• kuvata toimialan keskeiset käsitteet.
Opintojaksolla käydään läpi sekä matkailupalveluiden että tapahtumapalveluiden peruskäsitteet. Pohditaan massaturismia ja massojen liikkeitä sekä mietitään sidosryhmiä sekä matkailupalveluiden että tapahtumapalveluiden näkökulmista.
Evaluation scale
H-5
Further information
Tämä on ensimmäisen vuoden pakollinen opintojakso restonomiopiskelijoille. Sisältö on sama kuin Restonomina nyt ja tulevaisuudessa -opintojaksolla.