Skip to main content

Bachelor of Hospitality Management as a Producer of Food Services (5 cr)

Code: ML00BJ52-3007

General information


Enrollment
02.12.2021 - 31.12.2021
Registration for the implementation has ended.
Timing
10.01.2022 - 31.07.2022
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
4 cr
Virtual proportion
1 cr
RDI proportion
4 cr
Mode of delivery
Blended learning
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Teachers
Teemu Sirainen
Henry Lybäck
Anikó Lehtinen
Teacher in charge
Henry Lybäck
Groups
MLA221KA2
Palveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, K21, Leppävaara, ryhmä 2
Study unit
ML00BJ52

Learning outcomes

The student is able to
- describe the production process
- produce customer-oriented food services
- take an interactive and workplace-oriented approach as a member of a multicultural work community

Location and time

Aikataulu:viikolla 2-23( 10.1..-10.6.) voi suorittaa käytännön vuoroja.
Paikka: BarLaurea tai itse hankittu työelämän oppimispaikka.

Materials

Oppimismateriaali tulee nähtäväksi Canvas-työtilassa ennen opintojakson alkua.

Teaching methods

Opintojakso rakentuu osaksi BarLaurea oppimisympäristöä tai itsevalitsemaansa ravintolaa/kahvilaa, missä pääsee suorittamaan 10 vuoroa. Opintojakson aikana opiskelija suorittaa 10 käytännön oppimisvuoroa ravintolaympäristössä. Käytännön oppimisen tavoitteena on
1. kuvata ravintolatoiminnan tuotantoprosessi.
2. tuottaa asiakaslähtöisiä ravitsemispalveluita
3. toimia vuorovaikutteisesti ja työelämälähtöisesti monikultuurillisen työyhteisön jäsenenä.
Opintojakson keskeinen sisältö:
-opiskelija suorittaa 10 käytännön vuoroa ravintolaympäristön tuotantoprosessissa. Opiskelija saa itse määrittää halutessaan ravintolan tai tarjoamme mahdollisuuden tulla BarLaurean oppimisympäristöön oppimaan opintojakson keskeiset tavoitteet. Opiskelija tuottaa oppimispäiväkirjan opintojaksolla käsiteltävistä opintojakson aihealueista-> 1. omavalvonta ja hygienia 2. työturvallisuus. 3. ravitsemus ja 4. vastuullisuus. Näistä aihealueista tulee erilliset tehtävät, jotka liittyvät osaksi käytännön oppimista ravintolan tuotannon toimintaympäristössä. Opiskelija tekee tehtävät omaan oppimispäiväkirjaansa.

Employer connections

Rakentuu BarLaurean toimintaan ja sen yhteistyökumppaneihin.

International connections

BarLaurean oppimisympäristössä on kansainvälisiä opiskelijoita, heidän kanssaan päivittäin tuotamme asiakaslähtöisiä palveluita asiakkaillemme.

Completion alternatives

Opintojaksosta on mahdollisuus suorittaa hankitun osaamisen tunnistaminen (HOT) näytön kautta.

Student workload

10 käytännön vuoroa on 75 tuntia
Annettujen tehtävien tekeminen ja koostaminen oppimispäiväkirjaan hyödyntäen annettua oppimismateriaalia 60 tuntia

Evaluation scale

H-5

Further information

BarLaurea oppimisympäristö on tärkeä osa Laurea-ammattikorkeakoulusta valmistuvien restonomien oppimiskokemuksia.

Go back to top of page