Food Services (5 cr)
Code: ML00BJ51-3006
General information
- Enrollment
-
23.05.2022 - 29.05.2022
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
24.10.2022 - 16.12.2022
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual proportion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Degree programmes
- Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
- Teachers
- Leila Jaakkola
- Mervi Niemelä
- Teacher in charge
- Leila Jaakkola
- Groups
-
MLA222SAMPalveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, S22, Leppävaara
- Study unit
- ML00BJ51
Learning outcomes
The student is able to
- produce high-quality customer-oriented services
- act ergonomically and safely in a work community
Materials
Oppimateriaali kerrotaan tehtävien yhteydessä Canvas-työtilassa.
Teaching methods
Toteutus on virtuaalinen.
Paitsi hygieniapassitestin suorituskerta on kontaktikerta Leppävaaran kampuksella opiskelijalle, joka suorittaa kurssilla hygieniapassin.
Viestintä kurssilla tapahtuu Canvasissa ja Zoom-tapaamisissa.
HUOMIO: VARMISTAT OPISKELUPAIKKASI KURSSILLA JA OSALLISTUMISESI TOTEUTUKSELLE TEKEMÄLLÄ TEHTÄVÄN "TYÖLLISYYDEN JA OSAAMISEN MUUTOKSIA RAVITSEMISTOIMINNASSA" VIIMEISTÄÄN SU 30.10. KOKONAAN. TEHTÄVÄ ON KAKSIVAIHEINEN JA SEN OHJEET OVAT CANVASISSA, VARAATHAN TEHTÄVÄN TEKEMISEEN RIITTÄVÄSTI AIKAA VIIKOLLA 43.
TEHTÄVÄ OHJEINEEN AVAUTUU CANVASISSA MA 24.10. OPISKELIJA, JOKA EI OLE TEHNYT TEHTÄVÄÄ, POISTETAAN TOTEUTUKSELTA MA 31.10.
Employer connections
Toteutus painottuu osaamistavoitteiden teoriaosaamiseen.
Exam schedules
- Toteutus alkaa ma 24.10., jolloin Canvas työtila avautuu opiskeluun.
1. tehtävä "Työllisyyden ja osaamisen muutoksia ravitsemistoiminnassa" avautuu tehtäväksi ma 24.10. - su 30.10. Tekemällä tehtävän varmistat opiskelipaikkasi toteutuksella.
- 1. verkkotapaaminen Zoomissa on ma 31.10. klo 15 - 17. Siinä käydään läpi opintojakson tavoitteet ja toteutuskokonaisuus sekä tehtäväksiannot "Elintarviketuntemus", Ravitsemus- ja erityisruokavaliot"ja "Ravitsemuspassi".
- Toteutus päättyy 16.12.
- Hygieniapassin suoritus x.y. klo zzLeppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.
- Zoom-tapaamiset Pakissa ja Tuudossa olevan aikataulun mukaan.
MUUTOKSET ZOOM-TAPAAMISISSA OVAT MAHDOLLSIA JA NIISTÄ ILMOITETAAN CANVASISSA ETUKÄTEEN.
MYÖS PIENEHKÖT MUUTOKSET TEHTÄVÄTOTEUTUKSISSA OVAT MAHDOLLISIA KURSSIN ALKUUN MENNESSÄ.
International connections
Ei ole tällä opintojaksolla.
Completion alternatives
Ei ole.
Student workload
Opintojaksolla on seitsemän tehtävää.
1. Ravitsemispalvelut toimialana 10 h = "Työllisyyden ja osaamisen muutoksia ravitsemistoiminnassa"
2. Elintarviketuntemus 30 h
3. Ravitsemus ja erityisruokavaliot 30 h
4. Ravitsemuspassi 10 h
5. Elintarvikehygienia 30 h
6. Hygieniapassi 10 h
7. Työturvallisuus ja ergonomia 19 h
Lisäksi on kolme Zoom-tapaamista 6 h.
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 135 tuntia.
Evaluation scale
H-5
Further information
VARMISTAT OPISKELUPAIKKASI KURSSILLA JA OSALLISTUMISESI TOTEUTUKSELLE TEKEMÄLLÄ TEHTÄVÄN "TYÖLLISYYDEN JA OSAAMISEN MUUTOKSIA RAVITSEMISTOIMINNASSA" VIIMEISTÄÄN SU 30.10.
TEHTÄVÄ OHJEINEEN AVAUTUU CANVASISSA MA 24.10. OPISKELIJA, JOKA EI OLE TEHNYT TEHTÄVÄÄ, POISTETAAN TOTEUTUKSELTA MA 31.10.