Promoting Student Entrepreneurship: Development and Marketing of a Business Preincubator (15 cr)
Code: LY00BK27-3001
General information
- Enrollment
-
13.05.2019 - 26.05.2019
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
01.08.2019 - 18.12.2019
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 15 cr
- Local portion
- 7 cr
- Virtual proportion
- 8 cr
- RDI proportion
- 15 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Campus
- Laurea Hyvinkää
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 1 - 4
- Degree programmes
- Liiketalouden koulutus (HLY2), Laurea yhteinen (Finnish)
- Teachers
- Nina Weckman
- Maija Huhta
- Study unit
- LY00BK27
Location and time
Projektibriiffin aika ja paikka: ke 4.9.2019 klo 10.00-11.00, tila 1-8
Viikoittaiset ohjaukset: keskiviikkoisin 10-11, tila 3-16
Briiffi- ja ohjausajat ovat nähtävissä myös Pakin lukkarikoneen kautta.
Projektitiimin muut tapaamisajat ja –paikat sovitaan tiimikohtaisesti.
Materials
Projektin aihepiiriin tarvittava lähdeaineisto valitaan projektissa erikseen projektin toimeksiannon jälkeen.
Teaching methods
Toteutustapa: Projekti suoritetaan P2P-opiskelijaprojektina yhteistyössä työelämän kumppanin kanssa.
Projektin sisältö: Projektissa kehitetään esihautomo InnoVillan toimintaa ja markkinoidaan InnoVillan palveluita. Projektitiimi toimii tiiviissä yhteistyössä Hyvinkään kampuksen opiskelijoiden yrittäjyyden edistämiseksi. Projekti sopii erityisesti yrittäjyydestä kiinnostuneille.
Muut moduulit: Tästä projektista voi saada opintopisteitä myös moduuleihin LK, AM, PJ.
Viestintä: Viestintäkäytänteistä sovitaan projektin alkaessa.
Jos opiskelijapaikat tässä projektissa täyttyvät, voimme sijoittaa opiskelijan toiseen, samaa moduuliosaamista tuottavaan projektiin.
Laurea pidättää oikeuden muutoksiin.
Exam schedules
Projektin väliarviointi, osaamisen näytöt, tulosten esittely, arviointi ja projektin päättyminen sovitaan projektin käynnistyessä.
Student workload
Opiskelija käyttää projektiin työaikaa yhteensä n. 16 tuntia viikossa eli tiimityöskentelyyn n. 8 h ja itsenäiseen työskentelyyn n. 8 h viikossa.
Evaluation scale
H-5