Skip to main content

LK-projekti: SM-tason palloiluseuran toiminnan ja markkinoinnin kehittäminen (15cr)

Code: LK00BI35-3001

General information


Enrollment
14.05.2018 - 31.05.2018
Registration for the implementation has ended.
Timing
03.09.2018 - 21.12.2018
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
15 cr
Local portion
7 cr
Virtual proportion
8 cr
RDI proportion
15 cr
Mode of delivery
Blended learning
Campus
Laurea Hyvinkää
Teaching languages
Finnish
Seats
5 - 5
Degree programmes
Liiketalouden koulutus (HLB2), Laurea Hyvinkää (Finnish)
Teachers
Tero Uusitalo
Teacher in charge
Tero Uusitalo
Scheduling groups
Ensisijainen projektini (Size: 5 . Open UAS : 0.)
Toissijainen projektini (Size: 5 . Open UAS : 0.)
Small groups
Ensisijainen projektini
Toissijainen projektini
Study unit
LK00BI35

Teaching methods

Toteutustapa: Projekti suoritetaan P2P-opiskelijaprojektina yhteistyössä työelämän kumppanin kanssa.
Projektin sisältö: SM-tason palloilujoukkueentoiminnan kehittäminen; Markkinointi, brändi, näkyvyys, johtaminen. Sopii urheilumarkkinoinnista kiinnostuneille!
Muut moduulit: Asiakkuudet ja markkinointi, projektijohtaminen, Brändit liiketominnassa
Ohjaus ja viestintä: Ohjausajoista ja viestintäkäytänteistä sovitaan projektikohtaisesti. Sopii myös monimuoto-opiskelijoille, ohjaus ma tai ti

Time and location

Projektibriiffin aika:
Projektibriiffin paikka:
Projektitiimin tapaamisajat ja –paikat sovitaan tiimikohtaisesti.

Learning materials and recommended literature

Projektin aihepiiriin tarvittava lähdeaineisto, valitaan projektissa erikseen projektin toimeksiannon jälkeen.

Important dates

Kerro projektin briiffin ajankohta, väliarviointi, arviointi ja projektin päättyminen.

Student workload

Opiskelija käyttää projektiin työaikaa yhteensä n. 16 tuntia viikossa eli tiimityöskentelyyn n. 8 h ja itsenäiseen työskentelyyn n. 8 h viikossa.
Kuormittavuuden laskemiseen löydät työvälineen Intrasta (Opintojakson toteutussuunnittelu)

Further information

Projektibriiffin ajankohta ilmoitetaan opiskelijoille heti, kun se on sovittu yhteistyökumppanin kannssa.

Evaluation scale

H-5

Go back to top of page