Skip to main content

Introduction to Marketing (10 cr)

Code: HL00BQ78-3003

General information


Enrollment
08.12.2020 - 06.01.2021
Registration for the implementation has ended.
Timing
18.01.2021 - 30.04.2021
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
10 cr
Local portion
6 cr
Virtual proportion
4 cr
RDI proportion
3 cr
Mode of delivery
Blended learning
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 50
Degree programmes
Liiketalouden koulutus (HLA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Teachers
Katriina Reponen
Veera Lassila
Teacher in charge
Veera Lassila
Groups
HLA221KN
Liiketalouden koulutus, päivätoteutus, K21, Leppävaara
Study unit
HL00BQ78

Learning outcomes

The student is able to
- use the basic terms of marketing
- define the goals and metrics for marketing and sales
- apply the marketing mix framework to an organization responsibly*
- acquire customer information, define target groups, and describe the customer journey
- act and communicate in a customer-oriented manner in sales situations
- carry out a marketing development project**

**The addition 'responsibly' comes into effect on August 1, 2024.
** The translation has been corrected and modified to exclude teamwork from the learning outcome. The change comes into effect on August 1, 2024.

Location and time

Leppävaaran kampus

Materials

Ilmoitetaan opintojakson alussa

Teaching methods

Luennot/harjoitukset/workshopit
Valmistelevat tai kertaavat tehtävät
Tiimityönä tehtävä projekti
Projektityöllä on suuri merkitys opintojaksolla, se sitoo yhteen eri osa-alueet ja toimii kontekstina asioiden soveltamiselle käytäntöön. Projekti tehdään tiimeissä, tiimin yhteinen työskentely ja siihen käytetty aika on oleellinen osa opintojaksoa.

Completion alternatives

Aiemman osaamisen tunnistaminen näytöllä. Katso ohjeet LINKistä.

Student workload

Osallistuminen lähiopetukseen
Itsenäinen työskentely (mm. luentojen kertaaminen, tehtävien tekeminen, tiimitapaamisiin valmistautuminen)
Oppimistehtävät
Tiimityö (palaverit, ohjaukset, yhdessä työskenteleminen)
Esitykset valmistautumisineen

Evaluation scale

H-5

Go back to top of page