Skip to main content

Food and Beverages (5 cr)

Code: A9221-3004

General information


Enrollment
23.05.2022 - 29.05.2022
Registration for the implementation has ended.
Timing
19.09.2022 - 31.10.2022
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
RDI proportion
1 cr
Mode of delivery
Contact learning
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Teachers
Henry Lybäck
Anikó Lehtinen
Study unit
A9221

Learning outcomes

The student is able to:
- introduce the food cultures of Finland and other countries
- recognize different kinds of food habits and their background
- plan and choose proper food and drink assortments for different kinds of events and purposes
- act responsibly in food and drink service processes

Location and time

Study unit will be carried out on the Leppävaara campus. Business visits and the food project is carried out elsewhere.

Materials

Oppimateriaali ja kirjallisuus julkaistaan jakson A9221 Ruoka- ja juomakulttuuri Canvas-työtilassa.

Teaching methods

In the course of study, in addition to the implementation of the food project in the fall of 2022. Participation in the hours is essential for everyone. The schedule and content of contact instruction comes from A9221 Food and Drink Culture to Canvas Workspace.
The course demonstrates the development of competencies through tasks and projects given. Tasks and study data with links and task recovery folders are in the Canvas workspace of the section.

Employer connections

Jaksolla toteutetaan ruoka- ja juomakulttuuria koskeva projekti toimeksiantajan kanssa. Koulutuksessa yritysyhteistyötä alan toimijoiden kanssa.

Exam schedules

Opintojakson ohjelma tarkempi aikataulu päivittyy Canvas työtilassa Ruoka- ja juomakulttuuri.
Opintojakson teoriatunnit ovat perjantaisin 23.9. alkaen.
Toimeksiantajan projektin täydentyessä ilmoitetaan toteutettavan tapahtuman aika ja paikka tarkemmin.

Completion alternatives

Jaksolla ei ole pääsääntöisesti valinnaisia suoritustapoja.

Student workload

Lähiopetus 20 tuntia
Tiimissä tapahtuva ja itsenäinen opiskelu 113,5 tuntia, sisältöen ruokakokonaisuuden suunnittelun, kehittämisen ja toteutuksen.
Yhteensä 133,5 tuntia
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 133,5 tuntia.

Content scheduling

Jakson laajuus 5 op /133.5 tuntia ja sen osat:
1. Projekti: (tiimissä toimiminen): arviointi T1 - K5 (70 %)
2. Oppimispäiväkirja T1-K5 (30%)
3. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.

Evaluation scale

H-5

Further information

Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti tai hyväksytty/hylätty. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Arviointimenetelmät, arvioinnin perusteet ja arviointikriteerit ovat työtilassa Optimassa.
Opintojakson suoritus edellyttää osallistumista ruokaprojektiin.

Go back to top of page