Skip to main content

Developing as an Expert (2 cr)

Code: YY00CC56-3016

General information


Timing
01.08.2026 - 31.07.2027
The implementation has not yet started.
Number of ECTS credits allocated
2 cr
Local portion
2 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 50
Degree programmes
Degree Programme in Restaurant and Event Management (PRA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Teachers
Annukka Korvenranta
Päivi Mantere
Teacher in charge
Annukka Korvenranta
Groups
PRA225SN
Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus, päivätoteutus, S25, Leppävaara
Study unit
YY00CC56

Learning outcomes

The student is able to
- articulate their personal competences and set career goals
- strengthen their study skills
- reflect on their agency as a collaborator in diverse and network and networked working environments
- utilise the skills of others and share their own

Location and time

Katso opinnon aikataulut Lukkarikoneesta osoitteesta https://lukkarit.laurea.fi. Laurea pidättää oikeudet muutoksiin.

Materials

Oheismateriaalista on koottu vinkit opintojakson Canvas-työtilaan.

Teaching methods

Tämä on toinen Asiantuntijuuden kehittyminen opintokokonaisuuden kolmesta opintojaksosta. Opintokokonaisuus sisältää teemoja, joihin perehdytään itsenäisesti sekä yhdessä ryhmän kanssa. Käyt lisäksi opettajatuutorisi kanssa henkilökohtaisia HOPS-ohjauskeskusteluja (vähintään 1/lukukausi).

Opinnon toteutusta tukee Canvasiin rakennettu oppimisympäristö. Opinnossa on aikataulutettua yksilö- ja vertaistyöskentelyä ja ohjausta kampuksella sekä etänä. Opinto edellyttää aktiivisuutta ja sitoutumista vuorovaikutteiseen opiskeluun. Osaamisesi kehittymisestä saat palautetta vertaistyöskentelyssä ja HOPS-ohjauskeskusteluissa.

Opintojaksolla saa käyttää tekoälyä Laurean ohjeiden mukaan.

Exam schedules

Opintotoimisto ilmoittaa sinut tälle opintojaksolle.

Vertaistyöskentelyyn osallistuminen lukujärjestyksen mukaan. HOPS-ohjauskeskustelut opettajan antaman erillisen aikataulun mukaan.

Completion alternatives

Tutkintosäännön (2024) mukaan "opiskelijalla on oikeus hakea osaamisen tunnustamista riippumatta siitä, missä, miten ja milloin osaaminen on hankittu. ... Laureassa osaamisen tunnistamista ja tunnustamista toteutetaan kahden eri menettelyn kautta: a) hyväksiluku (toisen korkeakoulun opinnoissa hankittu osaaminen) ja b) osaamisen näyttö (muulla tavoin hankittu osaaminen). Aloitteen osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta tekee opiskelija. Opiskelijan vastuulla on osoittaa ja todentaa osaamisensa." Lisätietoa hyväksiluvusta ja osaamisen näytöstä on opiskelijaintrassa.

Student workload

Opinnon työmäärä on mitoitettu siten, että opinnon tavoitteena olevan osaamisen hankkimiseksi yksi opintopiste vastaa keskimäärin 27 tuntia opiskelijan tekemää työtä. Todellinen ajan tarve vaihtelee yksilöittäin mm. aiemman osaamisen takia ja opiskelutaitojen myötä. Huomioi, että itsenäistä HOPS-työskentelyä ei ole merkitty lukujärjestykseen, joten sinun tulee itse varata riittävästi aikaa työskentelylle.

Content scheduling

Tämän opintojakson aikana jäsennät asiantuntijaprofiiliasi, sanoitat omaa osaamistasi, tarkennat urasuunnitelmaasi sekä arvioit opiskelukykyäsi ja asetat tavoitteita osaamisesi kehittämiselle. Keskeistä on yhdessä tekeminen muiden kanssa. Opinto koostuu itsenäisestä HOPS-työskentelystä, vertaistyöskentelystä ja siihen valmistautumisesta, sekä HOPS-ohjauskeskusteluista opettajatuutorin kanssa.

Evaluation scale

Approved/Failed

Further information

Opinto on vaatimuksiltaan amk-tutkintoon johtavan koulutuksen tasoa.

Opinnon toteutustapa on arvoitu hyödyntäen opetuksen laatukriteereitä. Itsearviointi on opiskelijan nähtävillä esim. Canvasissa.

Go back to top of page