Skip to main content

Placement 1 (15 cr)

Code: R0003-3026

General information


Enrollment
19.05.2025 - 25.05.2025
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.08.2025 - 31.12.2025
The implementation has not yet started.
Number of ECTS credits allocated
15 cr
Local portion
15 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 45
Degree programmes
Degree Programme in Restaurant and Event Management (PRA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Teachers
Marjaana Salomaa
Kaija Meriläinen
Teacher in charge
Marjaana Salomaa
Groups
PRA225KN
Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus, päivätoteutus, K25, Leppävaara
Study unit
R0003

Learning outcomes

The student is able to
- apply into practice what he/she has learnt
- analyse and structure the contents and methods of his/her work
- participate with his/her input in the development work of a company’s practices and business processes
- develop his/her business competencies
- evaluate his/her competencies and their development

Location and time

Sovitaan opettajatuutorin kanssa.

Teaching methods

Sovitaan opettajatuutorin kanssa.
Ohjeet Canvas työtilassa ja opiskelijaintrassa

Completion alternatives

Sovitaan opettajatuutorin kanssa.
Ohjeet Canvas työtilassa ja opiskelijaintrassa

Assessment criteria, approved/failed

Ohjeet Canvas työtilassa ja opiskelijaintrassa

Content scheduling

Sovitaan opettajatuutorin kanssa.
Ohjeet Canvas työtilassa ja opiskelijaintrassa

Evaluation scale

Approved/Failed

Go back to top of page