Entrepreneurship (5 cr)
Code: R0205-3065
General information
- Enrollment
-
27.11.2023 - 03.12.2023
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
23.01.2024 - 10.04.2024
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual proportion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Campus
- Laurea Virtual Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Degree programmes
- Sosionomikoulutus, rikosseuraamusala (SRV2), Laurea Tikkurila (Finnish)
- Teachers
- Soili Vento
- Anne Putkonen
- Teacher in charge
- Anne Putkonen
- Groups
-
SRV222KASosionomikoulutus, rikosseuraamusala, monimuotototeutus, K22, Tikkurila
- Study unit
- R0205
Learning outcomes
The student is able to
- develop their entrepreneurial capacities
- draw up a viable business plan
- act in a client-oriented, responsible and entrepreneurial manner taking into account the special features in the social and health sector
- take advantage of financial and operational performance data and use it as a basis for a sustainable and financially profitable solution
Materials
Materiaali löytyy jakson työtilasta Canvasista.
Teaching methods
Opintojaksolla tarkastellaan sisäistä ja ulkoista yrittäjyyttä, sekä yrittäjyyden erilaisia muotoja.
Jakson aikana perustetaan harjoitusyritys sote-alalle, minkä vuoksi jakson suorittaminen edellyttää aktiivista osallistumista verkkokontaktiopetukseen sekä välitehtävien suorittamista hyväksytysti (kaksi ensimmäistä välitehtävää tehdään itsenäisesti, loput pienryhmissä).
Completion alternatives
Jos sinulla on jakson oppimistavoitteisiin liittyvää aikaisempaa osaamista (HOT) tai mahdollisuus hankkia jaksoa aikana sitä työelämässä (TOPI), ole yhteydessä jakson vastuuopettajaan (anne.rajamaki@laurea.fi) vähintään 7 päivää ennen jakson alkamista.
Student workload
1 opintopiste vastaa 27 tuntia opiskelijan työtä. Eli 5 op on 135 tuntia työtä. Vain osa tästä työstä kuluu kontaktiopetuksessa. Sinulle jää hyvin aikaa tehdä tehtäviä kontaktiopetuksen ulkopuolella.
Evaluation scale
H-5