Skip to main content

Nutrition (2 cr)

Code: SU00BV92-3001

General information


Enrollment
01.01.2000
Registration for the implementation has ended.
Timing
17.04.2023 - 28.05.2023
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
2 cr
Local portion
2 cr
Mode of delivery
Contact learning
Campus
Laurea Tikkurila
Teaching languages
Finnish
Seats
51 - 60
Degree programmes
Ortopedinen osteopatia, täydennyskoulutus (USV3), Laurea Tikkurila
Teachers
Satu Vuorela
Marja Vellonen
Teacher in charge
Marja Vellonen
Groups
USV322SU
Ortopedinen osteopatia, S22, täydennyskoulutus
Study unit
SU00BV92

Learning outcomes

- tietää keskeiset kansalliset ja kansainväliset ravitsemusohjelmat ja -suositukset
- ymmärtää kehittyvän ravitsemustieteellisen tiedon merkityksen kansansairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa
- osaa arvioida potilaan ravitsemustilaa ja perustella potilaan ravitsemushoitoa suositusten perusteella
- tuntee keskeiset sairauksien hoitoon liittyvät erikoisruokavaliot

Location and time

Opetus toteutetaan Tikkurilassa seuraavasti:

22.5.2022 klo 9-11.30
24.5.2022 klo 8.15-11.30
25.5.2022 klo 10-13.45
26.5.2022 klo 8.15-11.30

Materials

Opintojakson materiaali löytyy opintojakson Canvas-työtilasta.

Teaching methods

Opintojakso sisältää lähiopetusta sekä tehtäviä. Lähiopetus toteutetaan Tikkurilan kampuksella. Lähiopetus muodostuu luennoista sekä ryhmätyöskentelystä. Ryhmätyöskentelyssä tehdään tehtäviä ryhmissä ja ne palautetaan ryhmäpalautuksena Canvasiin. Lisäksi opintojakso sisältää yksilötehtäviä, jotka palautetaan Canvasiin.

Exam schedules

22.5.2022 opetuspäivä
24.5.2022 opetuspäivä
25.5.2022 opetuspäivä
26.5.2022 opetuspäivä
10.6. etätehtävien palautus

Content scheduling

- Ruoansulatus ja ravintoaineiden imeytyminen
- Ravintoaineet ja niiden saanti elintarvikkeista
- Ravitsemussuositukset
- Erityisruokavaliot
- Ravitsemustilan arviointi

Evaluation scale

Approved/Failed

Go back to top of page