Skip to main content

Entrepreneurship (5 cr)

Code: R0205-3033

General information


Enrollment
23.05.2022 - 15.08.2022
Registration for the implementation has ended.
Timing
05.10.2022 - 02.12.2022
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
3 cr
Virtual proportion
2 cr
Mode of delivery
Blended learning
Campus
Laurea Tikkurila
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
Sosionomikoulutus (SSY2), Laurea yhteinen (Finnish)
Teachers
Anne Putkonen
Jussi Järvi
Teacher in charge
Jussi Järvi
Study unit
R0205

Learning outcomes

The student is able to
- develop their entrepreneurial capacities
- draw up a viable business plan
- act in a client-oriented, responsible and entrepreneurial manner taking into account the special features in the social and health sector
- take advantage of financial and operational performance data and use it as a basis for a sustainable and financially profitable solution

Location and time

Tikkurilan kampus.

Materials

Oppimismateriaali löytyy Canvasin työtilasta.

Teaching methods

Opintojaksolla tarkastellaan sisäistä ja ulkoista yrittäjyyttä, sekä yrittäjyyden erilaisia muotoja.
Jakson aikana perustetaan harjoitusyritys sote-alalle, minkä vuoksi jakson suorittaminen edellyttää aktiivista osallistumista kontaktiopetukseen sekä välitehtävien suorittamista hyväksytysti (kaksi ensimmäistä välitehtävää tehdään itsenäisesti, loput pienryhmissä).

Exam schedules

Aloitus 5.10.

Pitchaukset viimeisellä kerralla 2.12.

Completion alternatives

Jos sinulla on jakson oppimistavoitteisiin liittyvää aikaisempaa osaamista (HOT) tai mahdollisuus hankkia jaksoa aikana sitä työelämässä (TOPI), ole yhteydessä jakson vastuuopettajaan (Jussi Järvi, jussi.jarvi@laurea.fi) ennen jakson alkamista.

Student workload

1 opintopiste vastaa 27 tuntia opiskelijan työtä. Eli 5 op on 135 tuntia työtä. Vain osa tästä työstä kuluu kontaktiopetuksessa. Sinulle jää hyvin aikaa tehdä tehtäviä kontaktiopetuksen ulkopuolella.

Assessment criteria, approved/failed

AMMATILLINEN TIETOPERUSTA, TIEDONHAKU JA RAPORTOINTI
käyttää keskeisiä ammattikäsitteitä eri työkäytänteitä ja –tilanteita selittäessään
-etsiä tietoa eri tietolähteistä
-raportoida
AMMATILLINEN TOIMINTA JA TYÖELÄMÄN KEHITTÄMINEN
toimia ohjattuna opiskeltavia taitoja ja menetelmiä käyttäen
- toimia asiakkaiden ja/tai yhteistyötahojen kanssa
- ottaa vastaan ohjausta
RYHMÄTYÖTAIDOT, JOHTAMINEN JA VASTUULLISUUS
toimia ryhmän jäsenenä
-suunnitella ohjatusti oman työn etenemistä ja ajankäyttöä
- toimia turvallisesti ja ammattieettisten periaatteiden mukaisesti
-noudattaa annettuja ohjeita ja sääntöjä

Evaluation scale

Approved/Failed

Go back to top of page