Skip to main content

The World of Beverages (5 cr)

Code: TO00BL82-3006

General information


Enrollment
29.11.2021 - 05.12.2021
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.01.2022 - 31.07.2022
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
3 cr
Virtual proportion
2 cr
Mode of delivery
Blended learning
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Teachers
Mika Vitikka
Anikó Lehtinen
Teacher in charge
Anikó Lehtinen
Study unit
TO00BL82

Learning outcomes

The student is able to:
- recommend variety of beverages to different occasions and experience consepts and to execute perfect pour in all beverage categories
- create and develope beverage menus and portfolios to manage beverage portfolio on business level and work with beverages in different service formats
- do quality and sensory evaluation and manage beverage storage

Location and time

Lähijaksot toteutetaan Leppävaaran kampuksella, mahdollisesti myös aiheeseen liittyviä vierailuja muualla. Etäopetus Zoomissa, linkit canvaksessa.
Luentoajat keskiviikkoisin klo 9-11.30, aika 19.1.-9.3. (poikkeuksia saattaa esiintyä)

Materials

Oppimateriaali julkaistaan canvas-työtilassa Elämyksellinen juomamaailma.

Teaching methods

Hyberidiopetuksena. Kontaktiopetuksen aikataulu ja sisältö tulee canvas-työtilaan Elämyksellinen juomamaailma.
Opintojaksolla osoitetaan osaamisen kehittyminen annettujen tehtävien avulla. Tehtävät ja opintoaineistot linkkeineen ja tehtävien palautuskansiot ovat jakson canvas-työtilassa.

Employer connections

Opintojaksolla tutustutaan aihealueisiin lehtorien ja työelämässä toimivien vierailevien luennoitsijoiden kautta. Jaksolla tehdään ryhmissä työelämän palveluja koskeva havainnointitutkimus.

Exam schedules

Opintojakson ohjelma on canvas-työtilassa Elämyksellinen juomamaailma. Työtila avautuu tammikuussa 2022.

Completion alternatives

Jaksolla ei ole pääsääntöisesti valinnaisia suoritustapoja.

Student workload

Lähi- ja etäopetus yhteensä 20 tuntia
Tiimissä tapahtuva ja itsenäinen opiskelu 113,5 tuntia, sisältöen ravintolakonseptin luomisen ja sen mukaisen juomalistan suunnittelun, kehittämisen ja toteutuksen perusteluineen. Toteutetaan ryhmätyönä.
Lisäksi oppimispäiväkirja yksilötyönä.
Yhteensä 133,5 tuntia
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 133,5 tuntia.

Content scheduling

Jakson laajuus 5 op /133.5 tuntia ja sen osat:
1. Ryhmätehtävä (70 %)
2. Oppimispäiväkirja T1-K5 (30%)
3. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.

Evaluation scale

H-5

Further information

Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti tai hyväksytty/hylätty. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Arviointimenetelmät, arvioinnin perusteet ja arviointikriteerit ovat työtilassa Elämyksellinen juomamaailma canvassa.

TÄRKEÄÄ: maistelujen toteuttamiseksi opintojaksolta peritään 22,50€ materiaalimaksu, joka maksetaan opintotoimistoon ennen opintojen alkamista. Tästä viestitään ennen opintojakson aloitusta.

Go back to top of page