Quality in Food Services (10cr)
Code: A9467-3016
General information
- Enrollment
- 29.11.2021 - 05.12.2021
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 16.03.2022 - 29.05.2022
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 10 cr
- Local portion
- 8 cr
- Virtual proportion
- 2 cr
- RDI proportion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Degree programmes
- Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
- Teachers
- Leila Jaakkola
- Tuula Kuivanen
- Anikó Lehtinen
- Henry Lybäck
- Teacher in charge
- Leila Jaakkola
- Groups
-
MSA222KNPalveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen, päivätoteutus, K22, Leppävaara
- Study unit
- A9467
Learning outcomes
The student is able to
- produce high-quality customer-oriented services
- act ergonomically and safely in a work community
- act as a member of a multicultural work community interactively and in a working life-oriented manner
Teaching methods
Opintojakson toteutus koostuu
•kontaktiopetuksesta torstaisin, satunnaisesti myös muina viikonpäivinä, ja
•käytännön oppimisvuoroista BarLaurean ruokapalveluissa.
Teoria-aiheiden kontaktiopetus ja BarLaurea-oppimisvuorot tapahtuvat vuoroviikoin, joka toinen viikko on teoriaa ja joka toinen BarLaurea.oppimisvuoroja.
Kontaktiopetuksen aikataulu ja sisältö tulee Canvas-työtilaan A9467/3016 Laatu ravitsemispalveluissa
Harjoitteluvuorot BarLaureassa toteutuvat erillisen ravintolapäällikön ilmoittaman vuorolistan mukaan. Vuorolista tulee BarLaurea-työtilaan Canvasissa.
Harjoitteluvuorot BarLaureassa ovat läsnäololtaan pakollisia, ne suoritetaan loppuun asti opintojakson aikana sekä kaikki kontaktiopetuksen tehtävät hyväksytysti ennen opinotojakson opintopisteiden ja kokonaisarvosanan saamista.
Opintojakson tehtäviä työstetään itsenäisesti lähiopetuskertojen ja BarLaurea-harjoitteluvuorojen välillä. Osaa tehtävistä tehdään myös harjoitteluvuoroissa.
Learning materials and recommended literature
Oppimateriaalit ja kirjallisuus ilmoitetaan tehtävänantojen yhteydessä lähikerroilla. Tehtävänannot ovat A9467-3016 Laatu ravitsemispalveluissa Canvas-työtilassa.
Harjoitteluvuoroihin liittyvää materiaalia on BarLaurea-työtilassa Canvasissa.
Alternative completion methods of implementation
Ei koske tätä opintojaksoa.
Co-operation with working life and/or RDI
Opintojaksolla opiskellaan BarLaurea-LivingLabissa ja tehdään yhteistyötä mm. Löfbergsin kahvipaahtimon kanssa.
Important dates
Opintojakson ohjelma on Canvas-työtilassa A0467/3016 Laatu ravitsemispalvuissa. Työtila avautuu ke 16.3
.
Opintojakson aloitusinfo on ke 16.3.. klo 12.45 - 15.30.
Toteutus päättyy su 29.5.
Harjoitteluvuorot BarLaureassa alkavat perehdytykselllä ma 21.3. ja ti 22.3.
Forms of internationality
Harjoitteluvuoroissa BarLaureassa viestitään suomen kielen lisäksi myös englanniksi.
Student workload
BarLaurea-oppimisvuorot 24 x 7 tuntia = 168 tuntia
Lähiopetus 30 tuntia
Tiimissä tapahtuva ja itsenäinen opiskelu 72 tuntia
Yhteensä 270 tuntia
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 10 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 270 tuntia.
Content and scheduling
Sisällön jaksotus on Canvas-työtilassa.
Opintojakson keskeistä sisältöä on, että opiskelija osaa
•tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja laadukkaasti:
aiheissa elintarvikehygienia ja omavalvonta, erityisruokavaliot ja ravitsemus, elintarviketieto ja tuotetuntemus,
•toimia ergonomisesti ja turvallisesti työyhteisössä
Keskeisen sisällön lisäksi tavoitteena on osata toimia vuorovaikutteisesti ja työelämälähtöisesti monikulttuurisen työyhteisön jäsenenä.
Further information
HUOMIO: Varmistat opiskelupaikkasi toteutuksella osallistumalla kurssin aloituskerralle 16.3. klo 12.45 - 15.30. tai ilmoittamalla kurssin vastuuopettajalle, Leila Jaakkola leila.jaakkola@laurea.fi, ennen aloituskertaa, jos et voi osallistua.
Evaluation scale
H-5