Skip to main content

Bachelor of Hospitality Management as a Producer of Food Services (5cr)

Code: ML00BJ52-3003

General information


Enrollment
18.05.2020 - 24.05.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
10.08.2020 - 31.12.2020
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
2 cr
Virtual proportion
3 cr
RDI proportion
1 cr
Mode of delivery
Blended learning
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Teachers
Teemu Sirainen
Tuula Kuivanen
Henry Lybäck
Anikó Lehtinen
Teacher in charge
Henry Lybäck
Study unit
ML00BJ52

Learning outcomes

The student is able to
- describe the production process
- produce customer-oriented food services
- take an interactive and workplace-oriented approach as a member of a multicultural work community

Teaching methods

Opintojakso rakentuu osaksi BarLaurea oppimisympäristöä. Opintojakson aikana opiskelija suorittaa 10 käytännön oppimisvuoroa ravintolaympäristössä. Käytännön oppimisen tavoitteena on
1. kuvata ravintolatoiminnan tuotantoprosessi.
2. tuottaa asiakaslähtöisiä ravitsemispalveluita
3. toimia vuorovaikutteisesti ja työelämälähtöisesti monikultuurillisen työyhteisön jäsenenä.
Opintojakson keskeinen sisältö:
-opiskelija suorittaa 10 käytännön vuoroa ravintolaympäristön tuotantoprosessissa. Opiskelija saa itse määrittää halutessaan ravintolan tai tarjoamme mahdollisuuden tulla BarLaurean oppimisympäristöön oppimaan opintojakson keskeiset tavoitteet. Opiskelija tuottaa oppimispäiväkirjan opintojaksolla käsiteltävistä opintojakson aihealueista-> 1. omavalvonta ja hygienia 2. työturvallisuus. 3. ravitsemus ja 4. vastuullisuus. Näistä aihealueista tulee erilliset tehtävät, jotka liittyvät osaksi käytännön oppimista ravintolan tuotannon toimintaympäristössä. Opiskelija tekee tehtävät omaan oppimispäiväkirjaansa.

Time and location

Aikataulu:viikolla 33-51( 10.8.-18.12.) voi suorittaa käytännön vuoroja.
Paikka: BarLaurea tai itse hankittu työelämän oppimispaikka.

Learning materials and recommended literature

Oppimismateriaali tulee nähtäväksi Optima-työtilassa ennen opintojakson alkua.

Alternative completion methods of implementation

Opintojaksosta on mahdollisuus suorittaa hankitun osaamisen tunnistaminen (HOT) näytön kautta.

Co-operation with working life and/or RDI

Rakentuu BarLaurean toimintaan ja sen yhteistyökumppaneihin.

Forms of internationality

BarLaurean oppimisympäristössä on kansainvälisiä opiskelijoita, heidän kanssaan päivittäin tuotamme asiakaslähtöisiä palveluita asiakkaillemme.

Student workload

!0 käytännön vuoroa on 75 tuntia
Annettujen tehtävien tekeminen ja koostaminen oppimispäiväkirjaan hyödyntäen annettua oppimismateriaalia 60 tuntia

Further information

BarLaurea oppimisympäristö on tärkeä osa Laurea-ammattikorkeakoulusta valmistuvien restonomien oppimiskokemuksia.

Evaluation scale

H-5

Go back to top of page