AM: Ravintolan palveluiden markkinointi lähialueiden yrityksille (B2B -markkinointi) (15 op)
Toteutuksen tunnus: TP00BL46-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
13.05.2019 - 13.08.2019
Ajoitus
19.08.2019 - 19.12.2019
Opintopistemäärä
15 op
Virtuaaliosuus
8 op
TKI-osuus
15 op
Toteutustapa
47 % Lähiopetus, 53 % Etäopetus
Yksikkö
Laurea-ammattikorkeakoulu
Toimipiste
Laurea Hyvinkää
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
5 - 7
Koulutus
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOH2), Kauppa, hallinto ja oikeustieteet
Opettaja
- Teppo Leppälahti
Vastuuopettaja
Teppo Leppälahti
Ryhmät
-
TOH219SYTäydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S19, Kauppa, hallinto ja oikeustieteet
Toteutustapa
Projekti suoritetaan P2P-opiskelijaprojektina yhteistyössä työelämän kumppanin kanssa.
Projektin sisältö: Projektissa suunnitellaan ja toteutetaan toimeksiannon mukainen Ravintolapalveluiden markkinointi lähialueiden yrityksille (B2B) -projekti. Opintopisteitä voidaan kohdistaa myös muihin moduuleihin (esim. LY,LK, BJ).
Viestintäkäytänteet sovitaan kun projekti alkaa. Projekti sopii myös monimuoto-opiskelijoille kuin myös avoimessa ammattikorkeakoulussa opiskeleville.
Jos opiskelijapaikat tässä projektissa täyttyvät, voimme sijoittaa opiskelijan toiseen, samaa moduuliosaamista tuottavaan projektiin.
Laurea pidättää oikeuden muutoksiin.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Projektin aihepiiriin tarvittava lähdeaineisto, jonka tehtävänä on tukea projektin toiminnallista osuutta valitaan projektissa erikseen projektin toimeksiannon jälkeen.
Toteutuksen tärkeät päivämäärät
Projektin osaamisen näytöt, väliarviointi, tulosten esittely, loppuarviointi ja projektin päättyminen sovitaan projektin käynnistyessä.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opiskelija käyttää projektiin työaikaa yhteensä noin 16 tuntia viikossa eli tiimityöskentelyyn noin 8 h ja itsenäiseen työskentelyyn noin 8 h viikossa. Lisäksi projektin ohjaukseen varataan kullekin viikolle 1 h.
Arviointiasteikko
H-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Arviointi Laurean arviointikehikon mukaan (TASO 2).
Katso tarkemmin https://laureauas.sharepoint.com/sites/linkfi/Dokumentit/Arviointikriteerit%20amk%20s2018-.pdf#search=taso%202%20vaativuus
Arviointiperusteisiin ja kriteereihin perehdytään yhdessä projektin alkaessa.