AM: Apteekin asiakakokemuksen selvittäminen ja toiminnan kehittäminen palvelumuotoilun keinoin (15 op)
Toteutuksen tunnus: TP00BL44-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
13.05.2019 - 13.08.2019
Ajoitus
19.08.2019 - 12.12.2019
Opintopistemäärä
15 op
Virtuaaliosuus
8 op
TKI-osuus
15 op
Toteutustapa
47 % Lähiopetus, 53 % Etäopetus
Yksikkö
Laurea-ammattikorkeakoulu
Toimipiste
Laurea Hyvinkää
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
5 - 7
Koulutus
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOH2), Kauppa, hallinto ja oikeustieteet
Opettaja
- Pirjo Lappalainen
- Krista Pahkin
- Tero Uusitalo
Vastuuopettaja
Pirjo Lappalainen
Ryhmät
-
TOH219SYTäydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S19, Kauppa, hallinto ja oikeustieteet
Toteutustapa
Toteutetaan P2Pprojektina. Projektissa opit asiakaskokemuksen mittaamista, asiakasprofilointia, työpajatyöskentelyä, markkinointia ja palvelumuotoilua. Projekti toteutetaan riihimäkeläiselle yritykselle.
Briiffi: 5.9.2019 klo 9.00 -10.30
Paikka: Hämeenkatu 24-26, Riihimäki
Aika ja paikka
Briiffi eli aloitustapaaminen: 5.9.2019 klo 9.00 -10.30
Paikka: Hämeenkatu 24-26, Riihimäki
Ohjaukset: To klo 9-10 Hyvinkään kampus
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Projektin sisältöä tukeva materiaali: asiakaskokemuksen mittaaminen, asiakasprofilointi, työpajatyöskentely, markkinointi ja palvelumuotoilu
Työelämäyhteistyö ja/tai TKI
Työelämäyhteistyöhön, yrityksen toimeksiantoon perustuva projekti.
Toteutuksen tärkeät päivämäärät
Briiffi eli aloitustapaaminen: 5.9.2019 klo 9.00 -10.30
Paikka: Hämeenkatu 24-26, Riihimäki
Ohjaukset: To klo 9-10 Hyvinkään kampus
Projekti päättyminen: alustavasti joulukuu 2019
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
8h+8h /vko
Yksi tiimityöpäivä + yksi itsenäisen työskentelyn päivä /vko. Lisäksi ohjaukseen varataan 1 h/viikko.
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Arviointi Laurean arviointikehikon mukaan (TASO 2).
Katso tarkemmin
https://laureauas.sharepoint.com/sites/linkfi/Dokumentit/Arviointikriteerit%20amk%20s2018-.pdf#search=taso%202%20vaativuus
Arviointiperusteisiin ja kriteereihin perehdytään yhdessä projektin alkaessa.