SB-project: Market Research in European Countries, Food Sector (15 op)
Toteutuksen tunnus: SB00BI51-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
14.05.2018 - 31.05.2018
Ajoitus
03.09.2018 - 21.12.2018
Opintopistemäärä
15 op
Virtuaaliosuus
8 op
TKI-osuus
15 op
Toteutustapa
47 % Lähiopetus, 53 % Etäopetus
Yksikkö
Laurea Hyvinkää, liko
Toimipiste
Laurea Hyvinkää
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
2 - 4
Koulutus
- Liiketalouden koulutus (HLB2), Laurea Hyvinkää
Opettaja
- Pyry Airaksinen
- Katriina Knuuti
Vastuuopettaja
Katriina Knuuti
Ajoitusryhmät
- Ensisijainen projektini (Koko: 4. Avoin AMK: 0.)
- Toissijainen projektini (Koko: 4. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
HLBV18SNLiiketalouden ydinosaamisen P2P-projektit
Pienryhmät
- Ensisijainen projektini
- Toissijainen projektini
Toteutustapa
Project implementation mode: the project will be carried out as a P2P project in cooperation with the company
Project content: Market study in several European countries related palm oil and its use in food sector.
This project can also produce knowledge and credits in other modules, such as Project management (PJ)
Coaching and communication: will be agreed in the beginning of the project/semester
This project is suitable for blended learning students (monimuoto): No (coaching sessions on Wed or Thu)
If the student places in this project are filled, we can place the student in another project that produces the knowhow in the same modules.
Laurea reserves the right to make changes.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Suitable sources will be discussed in the beginning of the project according to the project´s assignment and targets.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
-
Työelämäyhteistyö ja/tai TKI
-
Toteutuksen tärkeät päivämäärät
See above: Time and place
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
The student will work approximately 16 hours per week for this project; 8 hours for teamwork and 8 hours for independent work.
Sisältö ja sen jaksotus
-
Lisätietoja opiskelijoille
-
Arviointiasteikko
H-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Evaluation criteria will be gone through in the beginning of the project.