Siirry suoraan sisältöön

SB-project: Market Research in European Countries, Food Sector (15 op)

Toteutuksen tunnus: SB00BI51-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

14.05.2018 - 31.05.2018

Ajoitus

03.09.2018 - 21.12.2018

Opintopistemäärä

15 op

Virtuaaliosuus

8 op

TKI-osuus

15 op

Toteutustapa

47 % Lähiopetus, 53 % Etäopetus

Yksikkö

Laurea Hyvinkää, liko

Toimipiste

Laurea Hyvinkää

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

2 - 4

Koulutus

  • Liiketalouden koulutus (HLB2), Laurea Hyvinkää

Opettaja

  • Pyry Airaksinen
  • Katriina Knuuti

Vastuuopettaja

Katriina Knuuti

Ajoitusryhmät

  • Ensisijainen projektini (Koko: 4. Avoin AMK: 0.)
  • Toissijainen projektini (Koko: 4. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • HLBV18SN
    Liiketalouden ydinosaamisen P2P-projektit

Pienryhmät

  • Ensisijainen projektini
  • Toissijainen projektini

Toteutustapa

Project implementation mode: the project will be carried out as a P2P project in cooperation with the company
Project content: Market study in several European countries related palm oil and its use in food sector.
This project can also produce knowledge and credits in other modules, such as Project management (PJ)
Coaching and communication: will be agreed in the beginning of the project/semester
This project is suitable for blended learning students (monimuoto): No (coaching sessions on Wed or Thu)
If the student places in this project are filled, we can place the student in another project that produces the knowhow in the same modules.
Laurea reserves the right to make changes.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Suitable sources will be discussed in the beginning of the project according to the project´s assignment and targets.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

-

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

-

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

See above: Time and place

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

The student will work approximately 16 hours per week for this project; 8 hours for teamwork and 8 hours for independent work.

Sisältö ja sen jaksotus

-

Lisätietoja opiskelijoille

-

Arviointiasteikko

H-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Evaluation criteria will be gone through in the beginning of the project.