Siirry suoraan sisältöön

Projektinhallinta ja viestintä (5 op)

Toteutuksen tunnus: R0183-3087

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

25.11.2019 - 01.12.2019

Ajoitus

07.01.2020 - 15.03.2020

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

5 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Korkeakouluyksikkö D, Tikkurila, liko

Toimipiste

Laurea Yhteinen

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

20 - 105

Koulutus

  • Liiketalouden koulutus (HLV2), Laurea Tikkurila

Opettaja

  • Minna-Kaisa Lehtilinna
  • Mikko Karppanen
  • Monika Cseh

Vastuuopettaja

Minna-Kaisa Lehtilinna

Ryhmät

  • HLV220KA
    Liiketalouden koulutus, verkko-opinnot, K20, Tikkurila

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- suunnitella, toteuttaa ja arvioida käytännöllisen projektin moniammatillisessa yhteistyössä
- toimia tarkoituksenmukaisesti monikulttuurisissa organisaatioissa ja verkostoissa
- hankkia ja käyttää tietoa kehittämisen tueksi sekä käyttää tietoteknisiä työvälineitä
- viestiä tarkoituksenmukaisesti ja tavoitteellisesti projektin edellyttämissä viestintä- ja dokumentointitilanteissa

Toteutustapa

Opiskelijat tutustuvat projektien, viestinnän ja tietotekniikan perusteisiin. Opiskelu tapahtuu verkossa ja videoneuvottelualustalla (Zoom)
TVT-osuus: tehtävät ja palautukset Google Classroom (https://classroom.google.com) alustalla. (koodi: tils5y3 )
https://classroom.google.com

Aika ja paikka

Mikko Karppanen videoneuvottelualusta Zoom osoite: https://laurea.zoom.us/my/karppanen
Minna-Kaisa Lehtilinna videoneuvottelualusta Zoom osoite: https://laurea.zoom.us/my/laurealehtilinna
Microsoft Teams Laurea, Verkkotradenomit 2020 Kevät https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a1a0b231bc9ba4f9f9a33f90bf47f6dd3%40thread.skype/conversations?groupId=4d29d05e-9e14-453f-882e-bbbc80e563fc&tenantId=f0b9e9d7-8d66-4b16-9c1c-6b07c4796280

Optima-alustan osoite: https://optima.discendum.com/shibboleth/shiblogin?ns=4&prevuri=aHR0cHM6Ly9vcHRpbWEuZGlzY2VuZHVtLmNvbS9sZWFybmluZy9pZDgxMC9iaW4vdXNlcj9ud3M9%20NjA5Njc4Mw==

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Hirsjärvi, Remes & Sajavaara: Tutki ja kirjoita.
Opintojaksolla jaettava verkkomateriaali ja ohjelmistovalmistajien ohjeet/videot.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Näyttö (ks. erillinen ohjeistus LINKissä)

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

Verkkoluennot Zoomissa:

ma 13.1. 17-19 Mikko Karppanen & Minna-Kaisa Lehtilinna: Opintojakson esittely, tietoturva ja Laurean järjestelmät

ti 21.1. 17-18.30 Minna-Kaisa Lehtilinna: Asiakirjoittaminen ja lähdeviitteet

ti 4.2. 17-19 Mikko Karppanen: Laurean asiakirjapohjien käyttö, videoneuvottelu ja kalenterin käyttö

ti 11.2. 18-20 Mikko Karppanen & Minna-Kaisa Lehtilinna: Esiintyminen, tiedon muokkaaminen ja esittäminen

ti 25.2. 17-19 Mikko Karppanen: Kuvankäsittely ja videotehtävä

Viestinnän ja projektinhallinnan palautuspäivät:
Oikeakielisyystesti 2.2.
Lähdeviitetesti 9.2.
Projektiosaaminen ja viestintä (essee) 8.3.

Tietotekniikan tehtävien palautuspäivät ilmoitetaan erikseen Google Classroomissa.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opintojakso on 5 op = 5 x 27,5 h = 137,5 h opiskelua joka tapahtuu pääsääntöisesti opiskelija valitseman ajankohtana. Opintojaksoon kuuluu verkossa tapahtuvia tapaamisia videoneuvottelualustalla (Zoom) Pääsääntöisesti tapaamiset/oppitunnit tallennetaan.

Lisätietoja opiskelijoille

TVT-osuus: tehtävät ja palautukset Google Classroom (https://classroom.google.com) alustalla. ( koodi:w768gxh )
https://classroom.google.com

Arviointiasteikko

H-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Opinnon tavoitteena olevan osaamisen arvioinnissa käytetään Laurean yhteisten arviointikriteereiden vaativuustasoa 1.
Opintojaksot arvioidaan arviointiasteikolla seuraavasti:
5 (kiitettävä),
4 (hyvä),
3 (hyvä),
2 (tyydyttävä),
1 (tyydyttävä) ja
HYL (hylätty).
Linkki arviointikriteerien osaamistavoitteisiin: https://laureauas.sharepoint.com/sites/linkfi/Dokumentit/Arviointikriteerit%20amk%20s2018-.pdf

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty

Opintojaksot arvioidaan arviointiasteikolla seuraavasti:
5 (kiitettävä),
4 (hyvä),
3 (hyvä),
2 (tyydyttävä),
1 (tyydyttävä) ja
HYL (hylätty).