Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemispalvelut (5 op)

Toteutuksen tunnus: ML00BJ51-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

26.11.2018 - 02.12.2018

Ajoitus

25.03.2019 - 31.05.2019

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

5 op

TKI-osuus

1 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Laurea-ammattikorkeakoulu

Toimipiste

Laurea Yhteinen

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 35

Koulutus

  • Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara

Opettaja

  • Leila Jaakkola
  • Mervi Niemelä

Vastuuopettaja

Leila Jaakkola

Ryhmät

  • MLA219KA
    Palveluliiketoiminnan koulutus, verkkopainotteinen monimuotototeutus, K19, Leppävaara

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja laadukkaasti
- toimia ergonomisesti ja turvallisesti työyhteisössä

Toteutustapa

Toteutus on virtuaalinen.
Paitsi hygieniapassitestin suorituskerta pe 10.5. klo 15 - 16 on kontaktikerta opiskelijalle, joka suorittaa opintojaksolla hygieniapassin.

Aika ja paikka

Virtuaalitoteutus viikoilla 13 - 21, 25.3. - 24.5.
Hygieniapassin suoritus pe 10.5. klo 15 - 16 Leppävaaran kampuksella.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus kerrotaan teemojen ja tehtävien yhteydessä Optima-työtilassa.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

-

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

-

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

Toteutus alkaa 25.3..
Toteutus päättyy 24.5.

Kansainvälisyys toteutuksella

Ei ole tällä opintojaksolla.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opintojaksolla on seitsemän tehtävää. Kaikki tehtävät ovat yksilötehtäviä paitsi Ravitsemispalvelut toimialana-tehtävä. Se on ryhmätehtävä.
1. Ravitsemispalvelut toimialana ja oppimispäiväkirja 10 h
2. Elintarviketuntemus 20 h
3. Ravitsemus ja erityisruokavaliot 27 h
4. Ravitsemuspassi 10 h
5. Elintarvikehygienia 27 h
6. Hygieniapassi 10 h
7. Työturvallisuus ja ergonomia 27 h
Lisäksi on kuusi Zoom-tapaamista, yhteensä 6 h.
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 130 tuntia.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Arvioinnissa käytetään amk-tutkintosaamisen opiskelijan arviointikehikkoa, vaativuustaso 1. Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti 1 - 5 tai hyv/hyl. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia.
Arviointimenetelmät, arvioinnin perusteet ja arviointikriteerit esitellään tarkemmin Optima-työtilassa.

Lisätiedot

Tästä opintojaksosta ei ole enää toteutuksia. Jos opinto on vielä suorittamatta, ilmoittaudu opintojaksolle ML00BW59 Ravitsemispalveluiden perusteet 10 op ja sovi suoritustavasta opettajan kanssa.