Ravitsemispalvelut (5 op)
Toteutuksen tunnus: ML00BJ51-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
26.11.2018 - 02.12.2018
Ajoitus
25.03.2019 - 31.05.2019
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
5 op
TKI-osuus
1 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Laurea-ammattikorkeakoulu
Toimipiste
Laurea Yhteinen
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
0 - 35
Koulutus
- Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
- Leila Jaakkola
- Mervi Niemelä
Vastuuopettaja
Leila Jaakkola
Ryhmät
-
MLA219KAPalveluliiketoiminnan koulutus, verkkopainotteinen monimuotototeutus, K19, Leppävaara
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
- tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja laadukkaasti
- toimia ergonomisesti ja turvallisesti työyhteisössä
Toteutustapa
Toteutus on virtuaalinen.
Paitsi hygieniapassitestin suorituskerta pe 10.5. klo 15 - 16 on kontaktikerta opiskelijalle, joka suorittaa opintojaksolla hygieniapassin.
Aika ja paikka
Virtuaalitoteutus viikoilla 13 - 21, 25.3. - 24.5.
Hygieniapassin suoritus pe 10.5. klo 15 - 16 Leppävaaran kampuksella.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus kerrotaan teemojen ja tehtävien yhteydessä Optima-työtilassa.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
-
Työelämäyhteistyö ja/tai TKI
-
Toteutuksen tärkeät päivämäärät
Toteutus alkaa 25.3..
Toteutus päättyy 24.5.
Kansainvälisyys toteutuksella
Ei ole tällä opintojaksolla.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opintojaksolla on seitsemän tehtävää. Kaikki tehtävät ovat yksilötehtäviä paitsi Ravitsemispalvelut toimialana-tehtävä. Se on ryhmätehtävä.
1. Ravitsemispalvelut toimialana ja oppimispäiväkirja 10 h
2. Elintarviketuntemus 20 h
3. Ravitsemus ja erityisruokavaliot 27 h
4. Ravitsemuspassi 10 h
5. Elintarvikehygienia 27 h
6. Hygieniapassi 10 h
7. Työturvallisuus ja ergonomia 27 h
Lisäksi on kuusi Zoom-tapaamista, yhteensä 6 h.
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 130 tuntia.
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Arvioinnissa käytetään amk-tutkintosaamisen opiskelijan arviointikehikkoa, vaativuustaso 1. Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti 1 - 5 tai hyv/hyl. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia.
Arviointimenetelmät, arvioinnin perusteet ja arviointikriteerit esitellään tarkemmin Optima-työtilassa.
Lisätiedot
Tästä opintojaksosta ei ole enää toteutuksia. Jos opinto on vielä suorittamatta, ilmoittaudu opintojaksolle ML00BW59 Ravitsemispalveluiden perusteet 10 op ja sovi suoritustavasta opettajan kanssa.