Siirry suoraan sisältöön

HR: LeanTeam & uusien opiskelijoiden perehdyttäminen kevät 2020 (15 op)

Toteutuksen tunnus: LK00BK54-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

13.05.2019 - 26.05.2019

Ajoitus

19.08.2019 - 31.01.2020

Opintopistemäärä

15 op

Virtuaaliosuus

8 op

TKI-osuus

15 op

Toteutustapa

47 % Lähiopetus, 53 % Etäopetus

Yksikkö

Korkeakouluyksikkö C

Toimipiste

Laurea Hyvinkää

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

1 - 4

Koulutus

  • Liiketalouden koulutus (HLY2), Laurea yhteinen

Opettaja

  • Taru Tallgren
  • Tero Uusitalo

Vastuuopettaja

Taru Tallgren

Ryhmät

  • HLBV19SN
    Liiketalouden ydinosaamisen P2P-projektit

Toteutustapa

P2P projekti, yhteistyökumppanina Laurea Liiketalous.
MItä opit? Opit kouluttamaan, perehdyttämään ja kehittämään organisaatioita Leanin ja palvelumuotoilun keinoin. Lisäksi opit järjestämään tapahtumia, aikatauluttamaan projekteja ja johtamaan sidosryhmiä.
Voit saada tästä projektista pisteitä myös seuraaviin moduuleihin: LK, PJ
Jos opiskelijapaikat tässä projektissa täyttyvät, voimme sijoittaa opiskelijan toiseen, samaa moduuliosaamista tuottavaan projektiin.
Laurea pidättää oikeuden muutoksiin.
Projektitiimi itse sopii tiimityöajat.
Saat kalenterikutsun/sähköpostikutsun ennen projektin alkua.

Aika ja paikka

Briiffi- ja ohjausajat Pakissa.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Projektin aihepiiriin tarvittava lähdeaineisto valitaan projektissa erikseen projektin toimeksiannon jälkeen.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opiskelija käyttää projektiin työaikaa yhteensä n. 16 tuntia viikossa eli tiimityöskentelyyn n. 8 h ja itsenäiseen työskentelyyn n. 8 h viikossa.

Arviointiasteikko

H-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Arviointikriteerit Project Online:ssa, yhteiset asiakirjat:
https://laureauas.sharepoint.com/sites/pwa/Jaetut%20asiakirjat/Forms/AllItems.aspx?id=%2Fsites%2Fpwa%2FJaetut%20asiakirjat%2FHyvink%C3%A4%C3%A4%20P2P%2F02%20Arviointi
Arvioinnin taso: 2
Lisätiedot: https://laureauas.sharepoint.com/sites/linkfi/Dokumentit/Arviointikriteerit%20amk%20s2018-.pdf#search=taso%202%20vaativuus