Siirry suoraan sisältöön

Certificate in Food Hygiene (0 op)

Toteutuksen tunnus: A9332-MEA1811

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

14.05.2018 - 31.05.2018

Ajoitus

28.08.2018 - 21.12.2018

Opintopistemäärä

0 op

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet

  • Englanti

Koulutus

  • Degree Programme in Restaurant Entrepreneurship (MEA2), Laurea Leppävaara

Opettaja

  • Sari Jääskeläinen
  • Miia Vakkuri
  • Sirkka Antinluoma

Ryhmät

  • MEA218SN
    Degree Programme in Restaurant Entrepreneurship, päivätoteutus, S18, Leppävaara

Osaamistavoitteet

The student is able to
- apply his/her knowledge in food hygiene in all parts of the self-supervision elements of the HACCP quality control system at a company.