Certificate in Food Hygiene (0 op)
Toteutuksen tunnus: A9332-3003
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
29.11.2021 - 05.12.2021
Ajoitus
18.01.2022 - 28.02.2022
Opintopistemäärä
0 op
Yksikkö
Laurea Leppävaara, palvelu
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Degree Programme in Hospitality Management and Service Design (PHA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
- Miia Vakkuri
Vastuuopettaja
Miia Vakkuri
Ryhmät
-
PHA221SNDegree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, S21, Leppävaara
Osaamistavoitteet
The student is able to
- apply his/her knowledge in food hygiene in all parts of the self-supervision elements of the HACCP quality control system at a company.
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty