Quality in Food Services (10 op)
Toteutuksen tunnus: A9278-MEA1811
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
14.05.2018 - 31.05.2018
Ajoitus
28.08.2018 - 21.12.2018
Opintopistemäärä
10 op
Virtuaaliosuus
3 op
TKI-osuus
3 op
Toteutustapa
70 % Lähiopetus, 30 % Etäopetus
Yksikkö
Laurea Leppävaara, palvelu
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Degree Programme in Restaurant Entrepreneurship (MEA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
- Petri Miinalainen
- Sirkka Antinluoma
- Miia Vakkuri
Vastuuopettaja
Sirkka Antinluoma
Ryhmät
-
MEA218SNDegree Programme in Restaurant Entrepreneurship, päivätoteutus, S18, Leppävaara
Osaamistavoitteet
The student is able to
- produce high-quality customer-oriented services
- act ergonomically and safely in a work community
- act as a member of a multicultural work community interactively and in a working life-oriented manner