Siirry suoraan sisältöön

Quality in Food Services (10 op)

Toteutuksen tunnus: A9278-MEA1811

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

14.05.2018 - 31.05.2018

Ajoitus

28.08.2018 - 21.12.2018

Opintopistemäärä

10 op

Virtuaaliosuus

3 op

TKI-osuus

3 op

Toteutustapa

70 % Lähiopetus, 30 % Etäopetus

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet

  • Englanti

Koulutus

  • Degree Programme in Restaurant Entrepreneurship (MEA2), Laurea Leppävaara

Opettaja

  • Petri Miinalainen
  • Sirkka Antinluoma
  • Miia Vakkuri

Vastuuopettaja

Sirkka Antinluoma

Ryhmät

  • MEA218SN
    Degree Programme in Restaurant Entrepreneurship, päivätoteutus, S18, Leppävaara

Osaamistavoitteet

The student is able to
- produce high-quality customer-oriented services
- act ergonomically and safely in a work community
- act as a member of a multicultural work community interactively and in a working life-oriented manner