Siirry suoraan sisältöön

Quality in Food Services (10 op)

Toteutuksen tunnus: A9278-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

13.05.2019 - 26.05.2019

Ajoitus

02.09.2019 - 20.12.2019

Opintopistemäärä

10 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Laurea Leppävaara, yhteinen

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet

  • Englanti

Koulutus

  • Degree Programme in Restaurant Entrepreneurship (MEA2), Laurea Leppävaara

Opettaja

  • Jami Riihihuhta
  • Miia Vakkuri

Vastuuopettaja

Miia Vakkuri

Ryhmät

  • MEA219SN
    Degree Programme in Restaurant Entrepreneurship, päivätoteutus, S19, Leppävaara

Osaamistavoitteet

The student is able to
- produce high-quality customer-oriented services
- act ergonomically and safely in a work community
- act as a member of a multicultural work community interactively and in a working life-oriented manner