Siirry suoraan sisältöön

Operating Environment in a Service Company (5 op)

Toteutuksen tunnus: A9263-MEA1821

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

26.11.2018 - 02.12.2018

Ajoitus

14.01.2019 - 31.05.2019

Opintopistemäärä

5 op

TKI-osuus

2 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet

  • Englanti

Koulutus

  • Degree Programme in Restaurant Entrepreneurship (MEA2), Laurea Leppävaara

Opettaja

  • Jami Riihihuhta
  • Miia Vakkuri

Vastuuopettaja

Miia Vakkuri

Ryhmät

  • MEA218SN
    Degree Programme in Restaurant Entrepreneurship, päivätoteutus, S18, Leppävaara

Osaamistavoitteet

The student is able to
- interpret the operating environment of the hospitality sector and identify the changes in it
- recognize value chains and value networks