Siirry suoraan sisältöön

Current Issues and Future Trends in Hospitality Field (5 op)

Toteutuksen tunnus: A9219-3007

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

24.05.2021 - 30.05.2021

Ajoitus

15.09.2021 - 30.11.2021

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

5 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Verkkokampus

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

15 - 30

Koulutus

  • Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat

Opettaja

  • Sirkka Antinluoma

Vastuuopettaja

Sirkka Antinluoma

Ryhmät

  • TOP221SY
    Täydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S21, Palvelualat
  • CCM221SY
    Complementary competence (bachelor’s studies), S21, Services

Osaamistavoitteet

The student is able to:
- develop their current skills and competences with respect to Hospitality Management
- apply current issues and future trends when organizing and developing services

Kansainvälisyys toteutuksella

international material
global subjects

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

studies will require weekly commitment
first part of the assigment is an individual task, the second and final part is a group task

Arviointiasteikko

H-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

1-5
you need to pass all tasks in order to get a grade