•   Current Issues and Future Trends in Hospitality Field A9219-3007 15.09.2021-30.11.2021  5 op  (TOP221SY, ...) +-
    Opintojakson osaamistavoitteet
    The student is able to:
    - develop his/her current skills and competences with respect to Hospitality Management
    - apply current issues and future trends when organizing and developing services

    Vastuuopettaja

    Sirkka Antinluoma

    Toteutusmuoto

    Etäopetus

    Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

    1-5
    you need to pass all tasks in order to get a grade

    Opetuskieli/-kielet
    • englanti
    Suorituskieli/-kielet
    • englanti
    Ajoitus

    15.09.2021 - 30.11.2021

    Ilmoittautumisaika

    24.05.2021 - 30.05.2021

    Ryhmä(t)
    • TOP221SY
    • CCM221SY
    Paikkoja

    15 - 30

    Yksikkö

    Laurea Leppävaara, palvelu

    Opettaja(t)

    Sirkka Antinluoma

    Koulutus

    Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat

    Toimipiste

    Laurea Verkkokampus

    Virtuaaliosuus

    5 op

    Arviointiasteikko

    H-5

    Kansainvälisyys toteutuksella

    international material
    global subjects

    Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

    studies will require weekly commitment
    first part of the assigment is an individual task, the second and final part is a group task