•   Current Issues and Future Trends in Hospitality Field A9219-3007 01.08.2021-31.12.2021  5 op  (TOP221SY, ...) +-
    Opintojakson osaamistavoitteet
    The student is able to:
    - develop his/her current skills and competences with respect to Hospitality Management
    - apply current issues and future trends when organizing and developing services

    Vastuuopettaja

    Sirkka Antinluoma

    Toteutusmuoto

    Etäopetus

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    will be announced in Optima

    Toteutustapa

    Online studies

    Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

    1-5
    you need to pass all tasks in order to get a grade

    Opetuskieli/-kielet
    • englanti
    Suorituskieli/-kielet
    • englanti
    Ajoitus

    01.08.2021 - 31.12.2021

    Ilmoittautumisaika

    24.05.2021 - 30.05.2021

    Ryhmä(t)
    • TOP221SY
    • CCM221SY
    Paikkoja

    15 - 30

    Yksikkö

    Laurea Leppävaara, palvelu

    Opettaja(t)

    Sirkka Antinluoma

    Koulutus

    Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat

    Toimipiste

    Laurea Verkkokampus

    Virtuaaliosuus

    5 op

    Arviointiasteikko

    H-5

    Vaihtoehtoiset suoritustavat

    no other options, this is a flexible implementation

    Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

    future trends scouting in the field of hospitality management

    Toteutuksen tärkeät päivät

    studies will begin in January 2019, week week 4 on Monday 21th January 2019

    Kansainvälisyys toteutuksella

    multicultural teams
    international material
    global subjects

    Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

    studies will require weekly commitment
    first part of the assigment is an individual task, the second and final part is a group task

    Sisältö ja sen jaksotus

    please notice that you need to return some task weekly, but otherwise there is lot of flexibility

    Aika ja paikka

    Virtual studies