Siirry suoraan sisältöön

Current Issues and Future Trends in Hospitality Field (5 op)

Toteutuksen tunnus: A9219-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

25.11.2019 - 12.01.2020

Ajoitus

21.01.2020 - 16.04.2020

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

5 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Laurea Yhteinen

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

15 - 30

Koulutus

  • Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat

Opettaja

  • Heidi Vähänikkilä
  • Sirkka Antinluoma

Vastuuopettaja

Sirkka Antinluoma

Ryhmät

  • TOP219SY
    Täydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S19, Palvelualat
  • CCM219SY
    Complementary competence (bachelor’s studies), S19, Services

Osaamistavoitteet

The student is able to:
- develop their current skills and competences with respect to Hospitality Management
- apply current issues and future trends when organizing and developing services

Toteutustapa

Online studies

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

will be announced in Optima

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

no other options, this is a flexible implementation

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

future trends scouting in the field of hospitality management

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

studies will begin in January 2019, week week 4 on Monday 21th January 2019

Kansainvälisyys toteutuksella

multicultural teams
international material
global subjects

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

studies will require weekly commitment
first part of the assigment is an individual task, the second and final part is a group task

Sisältö ja sen jaksotus

please notice that you need to return some task weekly, but otherwise there is lot of flexibility

Arviointiasteikko

H-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

1-5
you need to pass all tasks in order to get a grade