•   Hygieniapassi 01148-3011 01.08.2021-31.12.2021  (MSA221SN) +-
    Opintojakson osaamistavoitteet
    Opiskelija osaa
    - soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa
    Opintojakson sisältö
    - Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
    - Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
    - Omavalvonta
    Lisätiedot
    Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön

    Vastuuopettaja

    Tuula Kuivanen

    Toteutusmuoto

    Lähiopetus

    Opetuskieli/-kielet
    • suomi
    Ajoitus

    01.08.2021 - 31.12.2021

    Ilmoittautumisaika

    02.12.2020 - 31.12.2020

    Ryhmä(t)
    • MSA221SN
    Yksikkö

    Laurea Leppävaara, palvelu

    Opettaja(t)

    Tuula Kuivanen

    Koulutus

    Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara

    Arviointiasteikko

    Hyväksytty/Hylätty