•   Hygieniapassi 01148-3009 01.08.2021-31.12.2021  (MLA221KA2) +-
    Opintojakson osaamistavoitteet
    Opiskelija osaa
    - soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa
    Opintojakson sisältö
    - Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
    - Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
    - Omavalvonta
    Lisätiedot
    Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön

    Vastuuopettaja

    Tuula Kuivanen

    Toteutusmuoto

    Lähiopetus

    Opetuskieli/-kielet
    • suomi
    Ajoitus

    01.08.2021 - 31.12.2021

    Ilmoittautumisaika

    24.05.2021 - 30.05.2021

    Ryhmä(t)
    • MLA221KA2
    Paikkoja

    20 - 40

    Yksikkö

    Laurea Leppävaara, palvelu

    Opettaja(t)

    Mervi Niemelä, Tuula Kuivanen

    Koulutus

    Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara

    Toimipiste

    Laurea Leppävaara

    Arviointiasteikko

    Hyväksytty/Hylätty