Siirry suoraan sisältöön

Hygieniapassi (0 op)

Toteutuksen tunnus: 01148-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

25.11.2019 - 01.12.2019

Ajoitus

01.01.2020 - 31.07.2020

Opintopistemäärä

0 op

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara

Opettaja

  • Tuula Kuivanen

Ryhmät

  • MSA220KN
    Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen, päivätoteutus, K20, Leppävaara

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa

Sisältö

- Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
- Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
- Omavalvonta

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Lisätiedot

Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön