Hygieniapassi (0 op)
Toteutuksen tunnus: 01148-3005
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
25.11.2019 - 01.12.2019
Ajoitus
01.01.2020 - 31.07.2020
Opintopistemäärä
0 op
Yksikkö
Laurea Leppävaara, palvelu
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
- Tuula Kuivanen
Ryhmät
-
MSA220KNPalveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen, päivätoteutus, K20, Leppävaara
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
- soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa
Sisältö
- Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
- Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
- Omavalvonta
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Lisätiedot
Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön