Siirry suoraan sisältöön

Englannin kielen osaamisen lähtötasotesti (0 op)

Toteutuksen tunnus: 00202-3011

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

13.05.2019 - 26.05.2019

Ajoitus

20.08.2019 - 31.12.2019

Opintopistemäärä

0 op

Yksikkö

Korkeakouluyksikkö C

Toimipiste

Laurea Porvoo

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 40

Koulutus

  • Sairaanhoitajakoulutus (SHY2), Laurea yhteinen

Opettaja

  • Sini Aalto-Friman

Vastuuopettaja

Sini Aalto-Friman

Ryhmät

  • SHP219SA
    Sairaanhoitajakoulutus, verkkopainotteinen monimuotototeutus, S19, Porvoo

Toteutustapa

Testi tehdään tietokoneluokassa. Saat lisäohjeita s-postilla opintotoimistosta.
Testissä testataan englannin kielioppirakenteiden hallintaa ja sanaston laajuutta. Testistä saa max. 50 pistettä, hyväksytty tulos on 30-50 pistettä. Jos saat 0-29 pistettä, testi on hylätty, joten on vanhvasti suositeltavaa osallistua valmentavalle opintojaksolle. Sen voi suorittaa millä tahansa Laurean kampuksella. Porvoossa on keväällä 2019 lähiopetustoteutus, mutta opintojakson voi suorittaa myös muilla kampuksilla tai verkko-opintoina (myös välitarjotin).
Testin tekemiseen on aikaa 30 min. Ota mukaan lukitodistus, jos sen nojalla haluat lisäaikaa tenttiin. Huomaa, että testin jälkeen näet itse tuloksen tietokoneen näytöllä.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Ei ennakko-opiskelua.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Ei ole.

Lisätietoja opiskelijoille

Koulusivistyskielenään ruotsia puhuvien ei tarvitse tulla ruotsin testiin, heille ei kirjata arvosanaa. Aiemmin yliopisto-/AMK-tutkinnon kielineen suorittaneiden ei myöskään tarvitse tehdä testiä. Heille kirjataan ”Hyv” lähtötasotestin kohdalle automaattisesti. Ilmoita tästä kieltenopettajalle.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Hyv/hyl

Lisätiedot

Opintojen alkaessa kaikki opiskelijat osallistuvat ruotsin ja englannin kielen lähtötasotesteihin, jos nämä kielet sisältyvät ammattikorkeakouluopintojen edellytyksenä olevaan aiempaan tutkintotodistukseen tai opiskelijat ovat saaneet kyseisten kielten opetusta aikaisemmin. Lähtötasotesti on kaikilla koulutusaloilla sama ja siihen voi osallistua vain kerran. Alan vaihto Laurean sisällä ei edellytä uutta testiä. Testin avulla varmennetaan opiskelijan valmiudet kieliopintojen aloittamiseksi. Ellei opiskelija selviydy lähtötasotestistä, hän osallistuu kielen valmentavalle opintojaksolle opintojen alkuvaiheessa. Suoritettuaan valmentavat opinnot hyväksyttävästi opiskelija saa opintopisteitä luettavaksi vapaasti valittaviin opintoihin.