OPETUSSUUNNITELMA
OPETUSSUUNNITELMAT > TÄYDENNYSKOULUTUS > LIIKUNTANEUVONTAA OPETUKSEEN (USF2), TÄYDENNYSKOULUTUS, LOHJA > LIIKUNTANEUVONTAA OPETUKSEEN, TÄYDENNYSKOULUTUS, LOHJA, LIIKUNTANEUVONTAA OPETUKSEEN
Täydennyskoulutus

Liikuntaneuvontaa opetukseen, täydennyskoulutus, Lohja, Liikuntaneuvontaa opetukseen

Syksy 2020

Vaihda näkymän jäsentelyä
Valitse näytettävät lukuvuodet, lukukaudet ja periodit (kun vain yksi vuosi on valittuna) alla olevilla napeilla. (K = Kevät, S = Syksy)
Lukuvuodet 1 2
Hae nimellä: op 1 2 1S 1K 2S 1 2 1
Liikuntaneuvontaa opetukseen 10
 
 
 
100550550
Opintopisteitä per periodi / lukukausi / lukuvuosi 10 0 5 5 0 5 5 0

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Liikuntaneuvontaa opetukseen, täydennyskoulutus, Lohja

Koulutuksen tavoitteena on lisätä terveys- ja hyvinvointialojen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön opettajien liikuntaneuvonnan osaamista osana hyvinvoinnin edistämistä Uutta osaamista voidaan hyödyntää uudenlaisin pedagogisin ratkaisuin osana tutkintokoulutuksen tuottamaa osaamista ja siihen liittyvää opetusta. Uusi osaaminen tuotetaan koulutuksessa monitoimijaisena verkkopedagogisena koulutuskokonaisuutena hyödyntäen innovatiivisia ratkaisuja. Koulutukseen osallistujat saavat lisää osaamista sekä liikuntaneuvonnasta että verkkopedagogisista ratkaisuista jalkauttamalla ne työyhteisöön yhdessä kehittämällä.

Liikuntaneuvontaa opetukseen